Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Teşekkür derim hocam. Güzel bir haftalık kapanış kaldı geriye.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Değerli Anıl, haftalık MA20 ile haftalık MA 50 seviyelerinin üzerinde özellikle haftalık kapanışlar gerçekleştirirse btc o zaman günlük görünümde ki 200 günlük MA seviyesine doğru gitmesi ve üstesinden gelmesi bir bakıma sözkonusu olacak, şimdilik adım adım gitmek daha önemlidir.. Her ne kadar günlük grafikte pozitif görünüm devam ediyor olsa da BTC'nin zirveleri için ise haftalık seviyelerini de gözlemlemek, takip etmek gerekmektedir..
@lillywater tşkler size de bol kazançlar, iyi günler..
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
lillywater ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Sayın hocam selamlar. Hedef günlükte MA 200 uygun mudur?
6BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()btc Günlük grafikte ifade ettiğim gibi pek kimse dikkate almasa da, günlük görünümde hem 20 hemde 50 günlük MA Altın da kapanışlar yapmadığı sürece 39K$ seviyeleri beklenilmemelidir..
BTC son 2 gündür ise 100 günlük MA'nın da üstünde kapanışlar yapıyor pozitif ve 42.5K$'in altında kapanışlar yapmazsa yoluna devam edecektir 44K$ ve ardından 45K$-45.850$ bölgesi hedef hedefidir.. Adımlarımızı, stratejimizi her daim BTC'nin gidişatına göre belirlemeliyiz..
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()hocam suan altlara biraz para yatirip beklemek nisan mayisa kadar mantkmi mi yoksa btc tekrar 40k 39k testi yaparmi aceba
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()1.0893$'a kadar ivmelenmeler normaldir ve özellikle bu seviye üstünde kısa vadede kapanışlar yapması günlük görünümde ve grafikte de gözüken (1.1390$ 100 günlük MA) en önemli direnç noktasıdır ve gün kapanışlarını beklemek gerekir.. Kısacası (1.0893$-1.1390$) bölgesini geçerse adım adım (1.23$-1.2836$) seviyelerine doğru gidişatı beklenilebilir.. Bu seviyelerin üstünde yukarı yönlü hareketleri daha da güven verecek hız kazancaktir..
@DELTA_FORCE tşkler size de bol kazançlar..
Eskitakipçi03 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DELTA_FORCE ()Ellerine sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Eskitakipçi03 ()Bende ufak bi parça aldım kardeşim bakslım. Sende isabetli çalışma yapmışsın :) sağolasın