Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0491 12:59:41
EUR 36.3077 12:59:41
USD 34.5851 12:59:41
ALTIN ONS $2673.7700 12:59:41

Konu: Gümüş ons

Üstadlar daha iyi bilir şöyle bir çizim yaptım üçgen içinden yukarı yönlü gidecek gibi ne dersiniz? Mum kapanışıda bu şekilde olursa düşüncem birazdaha yukarılara yolu var gibi geliyor bana. Bu arada acemi olduğumuda belirteyim :)

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

ASRN hocanın attığı grafiğe baktım evet o daha detaylı belirtmiş. Tabi dediğin gibi ihtimalleri değerlendirmek gerek. Bereketli kazançlar dilerim...

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Farklı durumların olduğunu @ASRN grafikler ile belirtti zaten . bizde birini cizdik sadece . ihtimal diyerek . ytd . nasip kısmet tabiki.

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Yok ya bu değil akşam enson attığımdan bahsetmiştim. Hatta senin attığın gelir diye bekledim ama benimki geldi :) acemi şansı diyelim ben öylesine çizmiştim tuttu ben bile buna göre hareket etmedim keşke etseydim bozdum gramları :(

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bende bunu konusuyorsun sanmıştım . tuttu diyince ucgen boyunu falan hesapla dicektim . şimdi farklı bir grafikten bahsediyorsun :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

dolar ın belli bir bölgede baskılandığı belli oluyor zaten. Gerisini bilemem.

___Hakan__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

___Hakan__ ()

Teknik temel ile birleşince daha faydalı oluyor. FED açıklamalarında ne dedi, enflasyonun nasıl dusecegi konusunda bir öngörüleri var mı, Faizler hangi sıklık ve büyüklükte olacak vs bu açıklamalar onslari etkiler. Mesela bugün sayın maliye bakanımiz hiç alakası yokken birileri dolar 25-30 TL olacak diye bekliyor çok beklerler dedi. Sonrasında da ezanlarimiz susmayacak bayrağımız inmeyecek dedi. Ben bu açıklamaları Allahını seven defansa gelsin şu doları tutamıyoruz olarak algıladım:)) yatırım tafsiyesi asla değildir.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Doğrudur kardeş. Formasyonların çalışması birazda bazı verilerdeki destekleyici durumlara ve dediğiniz gibi açıklamalara bağlı oluyor herhalde. Enazından benim edindiğim izlenim bu. Bazen herşey hesaplandığı gibi gitmeyebiliyorda. Yani sanki buz üstünde yürüme gibi biraz, heran herşey olabiliyor bu piyasada. Neyse Allah'a emanet olun...

0BeğenmedimŞikayet

___Hakan__ ()

Herkesin gördüğü bildiği şey sır değildir. Formasyon oluşumlarıni herkes görüyor. O yüzden tüm formasyonlar gerçekleşecek diye bir kaide yok. Hele söz konusu gümüş ise cogu formasyon çöp oluyor:)) formasyonun oluşumunun son safhasına getirip aniden bir haber yada konuşma ile yönü tam tersine ceviriveriyorlar bu spekulatorler. Başta powel:))

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Rsi, macd falan onları takip ediyorum evet. Grafik araçlarını tam kavrayınca dediğiniz gibi tereddütleri asgariye indirmemiz mümkün. Yavaş yavaş inşallah. Sağolun. :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Cevabınızı şimdi gördüm bazen arada kaynıyor yorumlar :) tavsiyelerinizi dikkate alacam inşallah. Yolun başındayız henüz. Nasibimizde olduğu kadarını öğreniriz inşallah. :)

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

___Hakan__ ()

Grafiklere bakarken yardımcı araçlardan da faydalanın. Rsi, stock Rsi, MACD, emalar. Bu yardımcılar yön konusundaki tereddütlerizi asgariye indirir. Hiçbir grafik saçma değildir bir resme bakan herkes başkasının görmediği ince detayları yakalayabilir. Başarılar öğrenmek kendini geliştirmek çok güzel bir şey.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Öğrenmek her daim güzeldir. Elimziden geldiği kadar bunun için uğraş veriyoruz. Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim. :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Öğrenecek çok şey var daha. İnşallah yavaş yavaş olacak. Zaten yanlışlarımı öğrenmek için burada paylaşıyorum ki üstadlar da görsün değerlendirip geri dönüş yapsınlar bizde nerede hata yaptığımızı anlayıp ona göre kendimizi daha iyi geliştirelim. Sağolun hayırlı geceler...

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Olsun kardeşim . Bence dogru yoldasın . ogrenmek güzel birsey . sizede iyi geceler.

Hareketli ortalamaları (ma 20 50 100 200 )
İncelemeni tavsiye ederim.

1BeğenmedimŞikayet

___Hakan__ ()

Alcalan ucgen formasyonu görünümü daha ağırlıklı görünüyor. Tepeler bir öncekinden daha düşük, dipler bir öncekinden daha düşük olmasa bile aynı seviyede. Sizin ciziminiz asla olmaz denemez. Bunun için alcalan üçgeni yukarı kırıp kapanışlar yapmalı. Görüntüye göre 25.200 25.300 ler gibi kapanışlar. O zaman alcalan üçgen iptal olur.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Eyvallah öğrenecez inşallah daha yolun başındayız :) tekrar hayırlı geceler...

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Acemi işi bukadar olur :) uyarılarınızı dikkate alacam inşallah. Sağolun hayırlı geceler...

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Kerim5461
düşen tepeler yükselen dipler olacak . simetrik ucgen formasyonu . ytd

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Paylaşımın Altın a acemi notunu düşmüştüm zaten :) zamanla onlarıda öğrenecez inşallah. Sayfamda bir ikitane grafik paylaşımım var onlarda tahminlerim geldi ama bunda sanırım yanıldım okadarda olsun artık :) hayırlı geceler...

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Simetrik ucgen nedir ? Yükselen tepe ve yükselen dipler . Onu okumak lazım :) ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum