Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()Her zaman dürüsttür benim arkadaşım. :)
Bufi03434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kusurluk bişey yok Estğfr. Burada ben kar yada zarar etsem yazmaktan çekinmem ustalık ustadlik iddiam yok sadece ben kazanırsam takip eden yazdıklarımızı okuyup kendi alim stiline uygun olan varsa alir stop olmadıkça kar eder satar onun dışında kişisel üstünlük sağlama peşinde olan bazı kişiler olabiliyor onlarla laf yarisi yapmak burada okuyup bir şey almak kar etmek peşinde olan kişileri rahatsız eder kimseye fayda sağlamaz
1BeğenmedimŞikayet
Bufi03434 ()Hocam seninle aramızda geçmişte tatsız bir konu gecti bunun içinde kusura bakma. Buraya girip senin paylaşımlarını görünce gerçekten taktir ettim çünkü kaybinida rahatlıkla yazabiliyosun, diğerleri gibi burnundan kıl aldırmayan her şeyi ben bilirim hiç kaybim yok havalarında değilsin. Bol ve bereketli kazaclarin olsun.
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Çok teşekkür ederim hocam 5 tane like size
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Hocam ada dipte zaten 0.87 den inmedikce btc destekli artar 1.05 ve 1.20 direnclerini aşarsa artar
Avax 98 kiramadi 79 ve aşağısına 68 lere iniş yapabilir 93 geçmedikçe pek ışık yok avanta fakat ilerisi için uzun vade iyi bence
Fil 16 ile diplerde geçinmeye başladı 19 ve 22 geçemediği sürece dipte yatay devam edebilir
Ada da hacim yüksek yükselişi yavaş olur kolay gelsin
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Hocam ada avax fil icin yorumunuzu alabilirmiyim
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Tsk ler
futures ve kaldıraç işlemleri tehlikelidir kimse yüksek miktar deneyip parasını batirmasin
4 kez sıfırladım lig oldum parasını sıfırlamak isteyen yapabilir bilemem yazdığım coinler spotta da olan coinler zaten
Burada kimsenin portföyü kimseyi ilgilendirmez bende engelli olan kişiye yazdığınız cvp güzeldi
0BeğenmedimŞikayet
Bufi03434 ()Bereketli olsun