Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Rümeysa_ ()Tşk ederim Sayın bir zamanlar. Bende bir miktar aldım bu gün. Bekleyrummm iyi olur inşallah. RABBİM rast getirsin herkesin kısmetini
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uygur063 ()Hocam bişey sorabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()11.25 veya 11.30 gibi usta.. onsun salmasiyla artik.. buradan seke de bilir belki dusmez ama benim cok zararim var zararkes yapa yapa 14bin oldu zarar onu kurtarmam lazim..11.60lara gelirse zaten dalarim yavastan bakalim hayirlisi diyelim.. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kaç düşünüyorsun..11,60 gibimi dahamı dip.
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Gecen dusute kotu ortalama yaptim 11.85...11.60lara kadar inmisti fiba makaslar dahil.. cok hayiflandim acisini cikarmam lwzim usta:)bu kadar bekledim grlirse alirim artik nasip ne yapalim..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()çokta bekleme en dibi bulamazsın. ))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bereketli olsun kardesim.. ben hala almadim inatla bekliyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()birazda önceden aldığım vardı 11,85 ortalama maliyetli..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()24,6 düştüğünde almıştım. makas uygundu 0,13 kuveyt.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Kactan aldiniz kardesim kademeli.?
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Dususler alim firsati en son alim firsati verdigim yer 11.87 idi oralardan dondu skmdi 11.82 deyiz
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Katiliuorum dip bura deme dibin dibi vardir ...
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hayırlı geceler. evet düştü ancak bir miktar daha düşüş beklentim var. ancak dip neresidir bilemiyorum. o yüzden kademeli alımlar yaptım. yarın düşüş devam edebilir devam ederse sanırım orası son dip olacaktır... yazdıklarım bilgi olarak kalsın. buna dayanarak yatırım yapmayınız.. yaparsanızda sorumluluk sizde..
Rümeysa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rümeysa_ ()Hayırlı geceler elinize sağlık. Beklenen düşüş geldi sanırım hocam