Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:14:46
EUR 35.9598 05:14:46
USD 34.5492 05:14:46
ALTIN ONS $2717.4500 05:14:46

Konu: us10y haftalık

⭐⭐emrah19 ()
Gümüş
10 yıllıkların haftalık görüntüsüdür. 2.35 seviyesi çok önemli bir seviye burası direnç olarak çalışabilir ve aşağı geri dönebilir. eğer haftalık barda 2.35 üstünde kapatırsa 2.618 fibo seviyesine 2.927'ye gitmesini beklerim ki bu durum metallerin ipini çeker.

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

boyutu korkutuyor kardeşim. başka bölgelere sıçrama ihtimali, nükleer ihtimali vs gibi konular hep masada tutuluyor ya da tutulmaya çalışılıyor. Bu durum da metallerden sert çıkışlara mani oluyor. Olumlu bir haber gelirse o zaman metallerin yaşayacağı kayıp ile teyit edilir. teyit olduğunda kaybedenlerden olmayız inşallah.

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

bence. o coktan. fiyatladi.
baska. bisey. var. sanki
")

emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

ru. sya- ukr. ayna gerilimi olduğunu düşünüyorum.

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

onslari canli tutan. sey ne. ola ustat
")

0BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

metaller şu ana dek 10 yıllıkların yukselişi karşısında iyi dayandı ancak aşağı yönlü çok ciddi riskler mevcut. 2.35 seviyesinde 2.927 gelir dediğimde metallerin bu seviyede kalacağını tahmin edemedik normalde olması gereken değer çok daha aşağılardır, sa. vaş geriliminden gelebilecek en ufak olumlu haber 10 yıllıkların etkisini göstermesine sebep verir.

0BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

2.35 seviyesinde verilen hedef milimetrik gelmiştir.

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

düşmesini değil belirsizliğin bitmesini diyelim

Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

Allah hayırlısını nasip etsin

Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

:)eyvallah usta cumlemizi guldursun insllah... dusurmesine dusururler de ne bili dusurmuyolar iste.. ne diyeyim bilmiyorum.. :(

Miryaz52 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün :) dolar için kritik günlerdeyiz ama bişey olacağı yok gibi duruyor sinirleniyorum bazen 3. dolardan çıkışım bu seferde olmazsa zaten bir daha TL ye dönüp boşuna ezdirmem paramı. düşmeyen dolar yapmış adamlar

0BeğenmedimŞikayet

Mavimor ()

Daha da düşmesini bekliyorsunuz değil mi? Ben de 1/ 10 kadar aldım henüz...

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Teravihe ilk defa giden bir adam varya hani ceketi ogluna veriyor is inada bindi oglum sen eve git diyor ya .. :)vallaha o moddayim o rakami napip edip getirmemiz lazim usta olmaz yoksa kabul etmem:)11.25 i istiyoruz.. :)ytd..

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Aynen. Bende öyle gördüm. Teşekkür ederiz hatırlatma için

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

çok ufak kayda değmeyecek kadar bişey aldım ama manasız bir para kadar

1BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

kırarsa iş kötü evet

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Yine almadik di mi:))

0BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

rica ederim, 2.35 gerçekten önemli bir direnç. buradan geri dönmesi muhtemel ilk denemede kırması beni şaşırtır ama kırarsa...

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz52 ()

Çok doğru bir tespit tebrik ederim ellerine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

grafik uzun vadeli grafiktir, fibonacci seviyelerinin ne kadar milimetrik çalıştığına dikkat etmenizi öneririm.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum