Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()çiçek resmi koy böcek resmi koy daha guzel insanların içi kararmaz ok psikolok bey veya hanım efendi
AFRALYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz52 ()Bencede hatalı yaklaşım. Böyle diye diye insanlar dinden uzaklaştı gitti…
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
avcilar34 ()Zebanilere benziyorsun, aslında bişey olmadığın ama profil resmine bu resmi koyup kendine egzantirik bir hava vermeye çalışıyorsun izlenimi veriyor bana :)
4BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Profil bana iblisi çağrıştırıyor.
2BeğenmedimŞikayet
AFRALYA ()Bakış açısı... sende neler çağrıştırıyor mesela? Bize anlat yardımcı olalım.. korkma psikoloji okumuşluğum var. İçini dök bana neler çağrıştırıyor bu profil resmi sana? Diğer profil resimleri sana neler çağrıştırıyor:) biraz muhabbet edek
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Kardeşim yanlış anlaşılma olmasın şu profil resmin paylaşımlarınla hiç uyumlu değil. Profil başka şeyler çağrıştırıyor.
1BeğenmedimŞikayet
kalennder ()Bu platformda bize Allah'ı, ahireti yaratılış gayemiz ara ara hatırlatıcı paylaşımlarda bulunanlardan Allah razı olsun. Sizleri Allah için seviyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Eyvallah kardeşim Rabbim yolunda kılsın
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz52 ()Allah razı olsun.