Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 21:51:40
EUR 35.9598 21:51:40
USD 34.5492 21:51:40
ALTIN ONS $2717.4500 21:51:40

Konu: platin orta uzun vade görünüm! (17.03.2022)

olası hedefler ve destek dirençler grafik içindedir! herkese hayırlı kandiller

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Teşekkür ederim hocam ağzınıza sağlık.

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Hayırlı akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

umarım faydalı olur, hayırlı akşamlar

Esenle için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Emeğine sağlık çok teşekkür ederim
3 beğenin verildi hocam

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@Fatihsultan
@Fatih001
bence platin orta uzun vadede iyi kazandıracak! tabi bu benim grafiklerden kendi çıkarımım! hayırlı akşamlar
tabi ki yatırım tavsiyesi değil... alt yorumda haftalık ve aylık görünümler ve hedefler mevcut!

1BeğenmedimŞikayet

6ncı_his ()

O saatte ekran başında olsanız bile bankalar marj uygulayıp işlem yapmanıza müsaade etmeyecektir yüksek ihtimalle. Ben teşekkür ederim. Bir arkadaşımın bile kâr elde edebilmesine vesile olabilirsem ve hayır duası alabilirsem şu mübarek günde amacıma ulaşmış olurum.

Melisada için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

yok sakın öyle düşünmeyin ben bilmiyorum sizde bana içtenlikle ve tabiki sorumluluk almadan yardımcı oluyorsunuz siz işleminizi söyluyorsunuz al sat demiyorsunuz ki iyi olur yada olmaz orası nasip artık

6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

inşaAllah o saatte burada olabilirim hersey için yürekten teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olması dilegiyle

0BeğenmedimŞikayet

6ncı_his ()

Omuzlarımızdaki yükü artırmasaydınız keşke :))

0BeğenmedimŞikayet

6ncı_his ()

Artış beklemiyorum ben. 2 saat sonra tüm sorular cevap bulacak :)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

ons neredeyken geçiş yapacağımı bilmiyorum o yüzden sizin geçiş zamanınızı takip edecegim

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Faiz sabit beklerken artış yapmasınlar yoksa o rakam nasıl gelir ki? Yada çıkış olup müdahale mi ederler acaba?

1BeğenmedimŞikayet

6ncı_his ()

Emtia yatırımcısı TL ile işi olana kadar dolar ın ne olacağını düşünmemeli. Dolar 5 lira da olsa farketmez 50 lira olsa da. Bizim amacımız elimizdeki emtia her ne ise onun gramını artırmak olmalı. Bunun için her zaman arbitraj (parite) yapıyoruz. Anlamadığınız yer olursa sorabilirsiniz her zaman

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

oralara gelirse tl olarak çok düşer ama ons çıkmış olursa parite yaparız degil mi

1BeğenmedimŞikayet

6ncı_his ()

MB'nin sabit bırakacağı kesine çok yakın ama dolar /TL grafiği bize geri çekilmeyi işaret ediyor. Bunu nasıl başaracaklarını hep birlikte göreceğiz. Sihirli rakam 13,78 dolarda :)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Evet çok heyacanlıyım aynı zamanda ya düşerse diyede stres yapıyorum burdan yükselir inşaAllah bugün mb sabit bırakırsa biraz daha yükselmesine katkısı olur belki tl olarak

1BeğenmedimŞikayet

6ncı_his ()

Size de hayırlı kandiller. Yüzler gülmeye başladı mı :)

1BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Emeğine sağlık çok teşekkür
Dolar beklentiniz nedir hocam

1BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Hayırlı kandiller size tüm arkadaşlara

1BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Emeğinize sağlık şuan için olumlu sanırım 1008 üzeri kaldıkça umarım doğru anlamışımdır.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum