Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi teşekkürler. Zaten kesinlik olmayınca gelebilen en alt seviyelerde dahi parça parça toplamak makul olacağa benziyor. Hangisi nereye kadar gider belli değil esasen ama Fibo seviyelerinde önemli rakamlar 1916 da önemli 1885 de gelir veya gelmez bişey diyemiyorum. Obo falan derken. Gümüş onsta da 24.85-23.85 önemli seviyeler. 16-18-21 marttan sonra inşallah döner ama kötü ihtimaller olursa diye insan biraz ürperiyor. Yine de döner diye ümit ediyorum. ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Like verdim
Takibede aldım
Alırken satarken yollarımız daha cok kesişebilir kardeşim:)
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Senle aynı fikirde yim, 1916 yeterli, like verildi
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline sağlık kardeşim
1880 senin olsun
1916 alırım ben
En dibi beklemeyeceğim
18 inden sonra 21 mart ile çıkalım yukarı tekrar
Olur mu:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler dost
Silverrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silverrr ()İsabetli hocam tebrikler
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()altın da 1977 1994 ve 2001 önemli seviyeler olup üzerinde kalıcı olamadığı sürece tekrar aşağı baskılanacaktır 1955 civarına ve yeterli olmazsa 1941 önemli seviyeler. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()1955 e kadar geri çekilmeler normaldir demiştik 1958 e inip bi çıkmışız şimdi baktım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()1971 Altın da 4 saat 1941 sıradaki destek olabilecektir. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()altın da 1955 e gümüşte 25.15 e kadar geri çekilmeler normaldir ama OBO hedefleri biraz daha fazlacadır. ytd