Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()@KONYASP0R 1996 önemli destek, kırar ise 1985 izle. 4 saatlik çoklu kapanışlar önemli.
YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()İki sene önce 2050den almıştım ondan sonra bidaha o rakamı goremdim şimdi gördüm:)
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aynen öyle hocam
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Sebeplere odaklanın. Sebep ortadan kalkarsa verdiğini alır.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bu Altın ons bir senede çıktığını inanın bir dakikada 100dolqr geri alabiliyor
1BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()1985 karar yeri 1996 desteği önemli. YTD.
Yusuf_krç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Dip 1985 destek 96 doğru mudur hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Eline yüreğine sağlık