Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Teşekkür ederim. Nasipten ötesi yok
Para_babası23 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Para_babası23 ()Teşekkürler devrim akyıl var bilmiyorum tanıyor musun adam tam kar satışları gelebilir dedi beş dakka geçmeden patladı, bide tunç Şatıroğlu bu iki adamı takip etmeni öneririm burdaki yorumlara bakma fazla zarar edersin
BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Yani bende öğrenmeye çalıştığım İçin tecrübe ediniyorum. Bol bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Para_babası23 ()Evet haklısın onda ama bilemezdik bu kadar düşeceğini nasipten öte yer yok bende bozmadım uzun vade gitmeye çalışacam dussede
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam Altın 920 görmüş makas olsa ne yazar :) ons 1977 den 1882 lere indi. Gümüş deseniz hakeza öyle zamanları kaçırdık ona yanarım :)) makas ertesi güne az kapanınca dalardık
0BeğenmedimŞikayet
Para_babası23 ()Ama ondan sonra nasıl alacaktın bankalar sağolsun çok güzel makasları var
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Ben dolar la ons birlikte yükselirken TL geçmek gerektiğini acı olarak geçen ki yükselişte tecrübe ettim. Bizde dolara nasıl olsa müdehale geliyor mantığıyla YTD.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()alt yorum grafik
@BuNickTamYirmiHarfli rica ederim kızmak ne kelime.. üstelik burda fikir alış verişinde bulunuyoruz.
zaten benimde beklentim 14,4 . maksadım ons yukselirken dolar sabit kalır veya az yukselir veya düşer gibi bir durum olursa tekrar dolara geçmekti.. kısmet artık beklicez.
https://altin.in/bildirim
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Ellerinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()grafiği 4 saatliğe göre çizdim. yayınlamadan önce tekrar bakamak için 2 saatliğe döndüm.. üstteki çizgi o yuzden uygunsuz yerde gibi duruyor.. ama değil.