Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yani alt bölge neresi bilmiyorum diyorsun ya ona dedim ytd
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()rasgele mi çizmiş.. ((
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hiç TL yok ki dolar da alt sınır 13.2 üst sınır 13.9. 13.2 yi kurmadan TL ye geçmenin de pek mantığı yok zaten
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()o rasgele çizmiş ben günlük grafikte düşüş olursa gelebileceği yeri söylüyorum, 22,80den de dönebilir tam dip yapmadan kısa kulp yaparsa şayet ama fed yaklaşırken o dip derinleşir bence, normal zamanda bile çok düştüğü için fed faiz arttırırsa onsler tam dip yapabilir. TL olarak alım fırsatı bekleyenler onslerin düşmesini bekleyebilir fakat aynı oranda dolar da artmaya başlayabilir bilginiz olsun. Dolar yatay seyredip, onsler düşerse oda alım fırsatı yaratabilir bu dönemde ytd
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Yok yok acemiyim ciddi diyorum :)sizi gibi güzel insanlardan faydalanmaya çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()sen çok acemiye benzemiyorsunda hadi hayırlısı.. kimsin nesin çıkar elbet.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()O boyalı yer zaten çanağın kulpu değil mi ? Çanak tamamlanmış kulpunu yapıyor yani
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()çanağın altı 22,10-21,40 a denk gelebilir. Günlük grafiğin dibi çünkü ytd
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()At at da bizde bişeyler öğreniriz belki. Yani yükseleceğini görmek için değil benim gibi acemiler grafik görsün maksadıyla diyorum
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()saolasın inşallah yanılmayacağımı düşünüyorum.. bu arada bu sadece bu çizimden ibaret değil.. gördüğüm bildiğim başka şeylerde var böyle olacağını kanıtlayan.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Ellerine sağlık . Benimde görüşüm geçende söylemiştim, onay almaya gitti bence. Yani aynı şeyleri Farklı bakışlarla düşünüyoruz :)