Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba değerli dostlar güzel bayramlar. Alttaki beklentimin gelmesi çok mutlu etti Bşst100 için :) artık geri çekilmeler olabilecek gibi dursa da devam etmeyeceğine garanti veremeyiz ama teknik olarak çekilmeler gerekebilir 2280-2100 civarına kadar düzeltme normal sınırlar ve hedefleri olabilr. Bereketli kazançlarytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim dostum var olasın
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık dostum tıkır tıkır işliyor maaşallah
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah beklentimiz bu yönde.
Beratx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beratx ()Cok güzel! olursa süperr
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gerçekten de öyle. Bu kadar güçlü durması şaşırtıcı ve güzel. Yeşil fiyat çubukları 2260 ve 2320 c i narın. Bence 2500 ler civarına kadar da gidebilir Kelebek olursa inşallah. ytd
GramaBeşKala için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GramaBeşKala ()Çok teşekkür ederim. İnşallah bakalım dediğiniz gibi olaylara rağmen sağlam durdu pozitif devam eder inşallah
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba. Bist 100 endekste olmasını beklediğim Gartley ve Yarasa Formasyonları. Hatta belki daha ileri seviyelerde Kelebek bile olabilr. Geçen haftaki düşüşte atmıştım şimdi güncellemesini attım güzel şekilde ilerliyor. Aşması gereken kritik beyaz ve kırmızı çizgileri kırarsa hedefi D yazan bölgedeki yeşil fiyat çubuklarıdır. Dün biraz düşen trendden direnç yedi ama hala olumlu görünüm var. Özelikle 2055 falan kırılırsa önce 2100 ve sonrasında asıl hedefleri beklenebilir. Maşallah bizim endeks dünyaya kafa tuttu pozitif yönde. Bol kazançlar. ytd
GramaBeşKala için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GramaBeşKala ()Abi attın gittin nedir ne değildir bir kısa açıklama yapsaydın herkes okuyamaz ki bunu :S rica etsem bir iki kelam eder misin?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bist100 Endeks Güncel.ytd
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bir iki alım yapmak istiyorum önerebileceğiniz hisse varmı yardımcı olabilirmisiniz. Uzın vade tutabilirim. Tşk ederim şimdiden
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah değerli dostum bakalım zaman neyi gösterecek :)
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()beklentimiz birazcık daha yukarda, hani kelebek de pek hoş olmuş :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu arada şimdi düşündüm de, ben olsam sonrasında o endeksi kelebekle 2500 lere taşırım açıkçası. :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim dostum inşallah tabiki :)
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık dostum seni buralarda daha çok görmek isteriz
altın nokta 2102 :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Büyük ihtimalle C dünkü düşüşte geldi diye düşünüyorum ama tekrar deneme ihtimali olabilr tabiki 2 dip veya onay için, orasını kestirmek zor tabi. Ama henüz D ye çok var alım fırsatı kaçmış olduğunu düşünmüyorum.
Geographer06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()C geldimi peki sizce. Alis firsati kactimi