Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Emre9773 ()Çelik kardeşim yarında borsa bu şekil mi devam eder sence satsak ı hisseleri çok zarar var
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()selam çelik , tkfen için ne düşünüyorsunuz, bide eregli alınır mı hala , rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
sedat49 ()2021 ereğli net karı 1 milyar tl
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Borsa için uzun vade yatırım yapmak en mantıklısıdır. Ereğli mesela geçen sene 5-6 liraya düşmüştü. Bu sene 4 lira temettü verdi. yani ev alıp bir senede kirasıyla kendini ödemesi gibi.
Euro—dolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Euro—dolar ()@celik2119 Benim bi gözlemim var, yanlış mı bilmiyorum. Döviz ve kıymetli maden alım satımlarında insanlar para kazanıyor. Fakat mutlaka bişey oluyo ve ciddi par kaybedişleriyle sil baştan yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum. Genel de pek anlamam ama, borsa için de söylenir, günlerce alım satım yaparak kazandığınız para bi düşüşte karı bırakın ana parada gider. Yanlış mı düşünüyorum: SAnki yatırımını yapıp, dokunmamak gerekiyor.
-1BeğenmedimŞikayet
Euro—dolar ()@celik2119 Çanınızı sıkmayın. Bilgili misiniz değil misiniz, bunu değerlendirebilmek içinde bi bilgi sahibi olmak gerekiyor ya. Arkadaşlar sadece, şurdan şurdan sat bilgisini alabilecekleri kapasitede. Parasal anlamda canları yanınca saracak yer arıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Enginhushrush ()Çelik hocam merhaba mesajlar size gelmiyor sanırım :(
0BeğenmedimŞikayet
Eryaman42 ()Sahte hesap mı, beni imâ ediyorsanız size söyleyecek söz bulamıyorum ilk kendisi polemik yarattı bir kişiye bu kadar bağlı olmayın ne denir söylenecek söz yok.
Deryaa34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryaa34 ()Çelik hocam sizi severek takip ediyorum. Sizi üzmeyen çalışan sahte hesaplara karşı sinirleriniz çelik gibi olmalıdır. Yoksa baş etmek zorlaşır.
Hocam bir miktar dolar var, beklemeli mi yoksa altin ve gümüşe parite yapsak daha mı iyi olur. Ytd olmadan. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık değerli kardeşim sayın @NİLSUDE hanım teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Eryaman42 ()Beni mi imâ ediyorsun?
Karakarabocuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakarabocuk ()Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum. O da s. aygısız bir üsluba sahipti
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Genelde hesabı kapatıp tekrar geliyorlar. fatihcoşkun engelledik eryaman42 oldu. Şimdi o gider, yarın yenisi gelir. Engelli listesi doldu taşıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Eryaman42 ()14,23 ten dönüş bekliyorum hayır, o dediğiniz kişi ben değilim.
0BeğenmedimŞikayet
Karakarabocuk ()Burada Fatih Coşkun diye biri vardı siz O kişi olabilir misiniz :))) tarzınız, beklentileriniz aynısı :)))
Eryaman42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eryaman42 ()Emeğine sağlık kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Dolar_cı ()Baskanim geri cekilme olurmu
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ben teşekkür ederim sayın @Anadolu66_
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Rica ederim sayın @ANADOLU66
Ben de teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Eline sağlık @NİLSUDE. Şunları da eklemekte fayda var. 4H'da RSİ 80 civarlarında. Bollinger üst bandı yırtılmış ve fiyat orta ile alt banttan bayağı uzaklaşmış durumda. Orta bant 13.76 civarında. Özellikle yazmış olduğun 13.95 rakamı günlükted e çok çok önemli bir rakam.