Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:30:22
EUR 35.9598 05:30:22
USD 34.5492 05:30:22
ALTIN ONS $2717.4500 05:30:22

Konu: Bossa deneme -3

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Yanlış etiket olmuş fonet ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım @Tahasrkn

Caney için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

@Tahasrkn fonet için düşüncemi alt yorumda yazmıştım...

Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Edersiniz borsa bitmeyen çekirdek gibidir başladın mı duramazsın:))Tecrübe kısmına gelirsek her öğrendiğin bilgide oyunu yeniden başlatıyorum; ))

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Ben bir kanal yakalayınca al sat yapıyorum. Şimdilik sadece grafiğe göre hareket ediyorum. Devam edersem borsaya bilançodur, takas analizidir devamını getirmeye çalışırım. Sizin tecrübeniz daha çok bana hisse adı söylemekten çekinmezseniz sevinirim.

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Genel hitap alışkanlık:))
Bayrak bedelli başvurusu var o yüzden düştü bu sene hisselerin korkulu rüyası bedelli bayrak alırım ama bölündükten sonra)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Anladım aynı mantıkta bende byrak var. Dipte hisse bulursanız haber edin hep birlikte yukarı taşıyalım. Bir de ne hocası yahu. :))

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Hocam ben bunu tepkiye aldım aşırı spek 13lerden 78 çıktı 22lere düştü burdan iyi bi çıkışta yapabilir veya tepki sonrası düşüş ve yatay banta takılabilir bunda omu olur şumu olur diye düşünmek yerine karı cebime koyar dipde yatay hisse alırım ha bide yarın _5bile yapabilir düşünün yani:)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Orcay neden yarın ya da cuma yolcu peki?

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Yazayım hocam
Prkme maliyet 5.60
Avtur az var maliyet 2.27 düştükce toplayacam.
Desa maliyet 9.53 uzun duracak.
Anele bu sıkıntılı bilonçoya bakılacak cok az lot 2.54.
Orcay maliyet 24.18 bu yarın yada cuma satılacak.
Fonet takip ediyorum takaslari güzel lakin sermaye artırmi yaptı ni bedelli açıklamasi gelirmi onu takip edecem
Gentas
Afyon
Ttkom
Akyho
Hdfgs
Cusan
Przma
Pengd bunlarda takipde olanlar.

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Önemli olan beni yıl. dırmaya çalışırken farkında olmadan motive etmesi. :)) Bugün sakin sayfa, erken kapatmışlar dükkanı.

Coşkundan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Coşkundan ()

Çizenlerin sizden ne fazlalığı varmış ki :)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

:)) Dün hızlı bir giriş yaptık. Neye yatırım yaparsınız aydınlatın beni lütfen. Hisse arayışım devam ediyor.

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Diyen kimse halt etmiş yeter ki istek olsun gerisi zaten gelir)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Ben grafik çizeceğim dediğimde bu si. teden biri sen kum. da oyna demişti. :)) Sana hadi hallet bu işi diyorum. O iş sende kanka. :)) Valla takılıyorum böyle ama yaşınızı bilmiyorum samimiyetinize güvendim hocam.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

haha! :) çizgileri doğru yerlerden çekicem diye şaşı olmuş vaziyette uğraşırken unuttum ben onu. başka bir grafiğe inşallah :D

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Elimden ne geliyorsa gerçekten lafı olmaz. Bende kendi çapımda doğru bildiğimi yapıyorum. Mesleğim bu değil, bunun üzerine eğitim almadım o yüzden bu iş böyle olur diye iddia etmem. Sonuç itibari ile çatı katı atlaması iptal mi? :))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

buna layk vermeyi çok isterdim ama bugün için teknik olarak mümkün değil :) çok teşekkür ederim, gerçekten.

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Başka sayfadan geldim ya ben, dost kadar düş. manda var. Sıkı takipteler. :)) Denedik olmuyor efenim.

@Hanım_Teyze senin çizdiğin düşüş trendi gibi olmuştu. Üst çizgin iş görmüş kırmış tamam ama nereye gidecek hedef ne belli değildi. Aşağıda durmasını beklediğin çizgi düşüşte orada tutar rakamı. Ama bu düşüş yapmıyor ki yükselişte. Şimdi aşağıya çektiğimiz çizgilere denk gelen rakamların seviyesine bak ilk çizdiğinin seviyesine bak. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum? Her zaman en tepeler ve en dipleri birleştirmekle işe başlanmalı bence. Dün Asrn hocanın attığına bakın. Mantık bu.

Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

niye böyle yapmak gerekiyor? ana trendi görmek için mi? uzun vadeli bakış için mi? sonuçta, benim ilk çizdiğim de trend çizgisi kurallarına uygun bir çizgi idi.. sanırım. ben dar bir pencereden mi bakmış oluyorum, nerede hata yapıyorum?

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Bir kere denedim bir arkadaşla şikayet ettiler bir hafta ban yedim :)) Grafik atma hakkı istiyoruz onu da vermiyorlar. Böyle ne kadar mümkünse işte.

Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

valla mı? :) :) :)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Evet oldu işte.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

bir de buna bakar mısın @Yelizm biraz yaklaşmış mı? profil resmini büyütüp anlamaya çalıştım.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum