Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Yarın ne var kardeşim
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yarını beklicem.. yarın birşeyler olur. burda kalamaz. ya yukarı ya aşşağı..
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Almayacanmi yani
2BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kısmet değilmiş..)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim sen 24 üstü kalırsa alırım demiştin neden almadin
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()düşüşe başlarsa satmalısın mi satmamalısın mi düşerse kaça kadar düşer ki o kadar parca yapıp alayım
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()hocam valla armut piş ağzıma düş olmasın ama almak uygun olunca unutmazsanız yazarsanız sevinirim allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ali mda biraz gec kaldin alsan bile dususe baslarsa satmalisin yukselis 25 leri asar diye dusunuyorum surdan gir diyemem girsen bile beklemeyi goze almalisin zarra kes yapma artik ytd
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()zararı habire büyüttüm herşey 5. e katladı ben zararı 10 lira azaltamadım kaç bekliyorsun ben de ona göre biraz gireyim bari
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ben geçtim şimdi hocam dolar a gerisi nasip kısmet
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yarını bekleyiniz. olaki düşerse alım için acele etmeyiniz.. yukselmeye devam ederse 24,8 geçtikten sonra yukseliş devam ederse alım yapılabilir... ytd o zamana kadarda tren kaçıyor diye düşünmeyiniz. bu seviye ile 24,8 arasında tl olarak 10-15 kuruş oynar... çok birşey değil..
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gecen hafta zamaninda girdim gunuse 10.40 dan aldim full bekliyorum dusecek elbette ileride ama simdi degil hele bir yukselsin ... sana bi zamanlar al dedigimde almamistin sonra ahlar vahlar :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bugünlük düşüş beklemem.. yarın mutlaka bir şeyler olacaktır.. onslar burada daha fazla beklemez sanıyorum.. düşer veya yukselir birşey demem...24,65 gibi dikkat etmek lazım... ytd
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()nasıl olsun hep zarar
sen şimdi düşecek dersin yine
dolar ve gümüş düşecek mi ustam:)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Selam nasilsin eski gumuscu:)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()sonra düşüş mü
yok hocam ona göre 1 parca girmek istiyorum kaç görünüyor tahmininiz
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Şimdi bu 24.80ne çıkmadan buralardan dusermi diye dusunuyor insan. tepeyi beklerken:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()gümüş var ise yarına kadar bekleyin derim.. sonnrasında karar sizin..
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()biz grafik anlamıyoruz