Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 12:36:13
EUR 35.9598 12:36:13
USD 34.5492 12:36:13
ALTIN ONS $2717.4500 12:36:13

Konu: Bossa deneme

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Pes etme hakkın yok. Benim güvenimi sarsamazsın. :) Tuhaflaşacak bir durum yok. Yakınlaşıp uzaklaştır fa. recikle. Ya adını tarihe Altın harflerle kazıyacaklar. En iyi teknikçi diye. Dersler vereceksin bize. Grafiklerinde bulutlar var daha onları anlatacaksın.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Sesim çıkmazsa bil ki pes ettim @Yelizm tekrar teşekkür ederim, mesele o noktaları bulup çizik çekmekten çok.. onu yaparım iyi kötü.. grafik önümde kıvrılıyor, bükülüyor, yamuluyor bu uzun mesafeleri çizerken, bi tuhaflaşıyor... ilk defa olmuyor bu, sebebini de bilmiyorum :((

Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

7 agustos 2020, 30 kasim 2020, 20 ekim 2020, 10 kasim 2021 tarihlerinde en alt nokta neresi ise bunlari birlestirecegiz. Günlük grafikte baktigim icin gunler biraz kayabilir. Yani sonuç olarak grafigin en alt noktalarini birlestiren uzunca bir çizgi. Genel görüntüyu yakalamak lazim once.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Gördüm @Yelizm beni rahatsız etme şimdi çizgileri çekmeye çalışıyorum :) 2020'den bugüne şeysini anlamadım ama deniyorum. Teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Üst mesaj gözüküyor mu? Eğer yok ise profilime ekleyeceğim. @Hanım_Teyze

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

:))) şimdi ben bildiğimi anlatayım sen Yeliz otur 0 de.

1)Ben olsam günlük grafikte 2020den bu güne kadar alt temas noktalarına destek çizgisi çekerim.
2)3 kasim 21, 4 subat 22 bir destek daha.
3)4 subat 22 18 subat 22 bir destek daha. Alta cekilecek çizgiler bunlar.
4)17 aralik 21,09 subat 22 üst noktalara bir direnç çizgisi.
5)17 aralik ve bugunkü zirve bir direnç çizgisi daha.

Şimdi iki direnç çizgisinin arasındayız. İlk çizdiğimiz direnç çizgisi artık desteğimiz. Buraya temas ve yükselişe devam retest olur. Temas ve Altın a geçiş yükseliş iptal olur. O zaman alttaki üç cizgiyi takibe alırız.

Şimdi bir not diyeceksin ki dün olsaydı bu ikinci direnç cizgisini neye göre çizecektim. O zaman çizmeyecektin onu. Onun yerine fib düzeltmesi çizebilirdim. Ya da benim daha çok kullandığilım düşüş sırasında bıraktı tepeler ve boşluklara yatay çizgi çekecektik.
15 dakikalik grafige bakarsan 17 aralik 21de 42.80 de boşluk bırakmış. Bugün döndüğü nokta 43.28.
Umarım mesaj gelir. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bu da mı gol değil @Yelizm atayım mı kendimi başka bir sayfanın tepesinden, adı çıkmasın diye bu sayfadan atlamayayım dedim; mis gibi düşen trend şeysi çizdim... çizememiş de olabilirim ama en az 3 noktaya temas ettirdim yani, kanal bile çizdim ama o adamdan sayılmayabilir, nerede kanalımsı bir şey görsem çizesim geliyor, ondan şey yaptım onu... düşeni kırmış diye düşünüyorum, 39,06'ya falan gelip çizginin altına inerse.. retest yapabilir veya düşebilir ne bileyim, 35,52 destek olabilir, 32,64 altı sakat gibi geldi... en azından noktalama işaretleri fena değil, dahi anlamındaki de'leri ayrı yazdım oradan puan almaz mı, 10 üzerinden 3 falan, ölümü gör bak :'(

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum