Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Tamamdır çok teşekkür ediyorum kardeşim
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Şu an için 35 bini bekle
Şenoll_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Vade sorunum yok o paraya ihtiyaç yok bitcoin alt destek kaçtan alabilirim
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Vade sorunun var mı bekleyebilecrk misin
Eğer öyleyse eklemeler desteklerden yapılabilir ama desteklerden ama ytd
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Düştükçe ekleme yapıyımı ortalamayı düşürmek için
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Aynen öyle şaka diyorum yanlış bişey soykediysemde kusura bakma bende bitcoin gala etr sepet yaptım dün 40 binlik gene eksiye düştüm 3 bin
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Güvenli yerden aldığımızi düşünüyordum çok terse geldik :( dun stop oldum
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Batiyoruz taskin hocam
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()38.5 kırılma gözüm... hızlı düşcekmişin sonra bak, tut orayı
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Dun stop olduğumu yazmıştim
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Valla gördüğümü yazıyorum dun zararına sattığımi da yazdim nasip kol kestim ne yapayım
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Awax sattın mi
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Eth 1900 olurmu
1BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Ya gardaş sen hep felaket tellalı gibi konuşuyorsun seni okuya okuya içim karardı bide farklı bişeyler yaz
1BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()35 bin güçlü bir destek buraya gelip bir ikili dip yapabilir onun aşağısında 29 bin var yine güçlü destek onun da aşağısında aylık ema 50 varki onun aşağısına kuracağını hiç sanmıyorum bir önceki trendlerde de hep oraya tutundu izleyelim bakalım ytd
Yasemn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yasemn ()Size göre nereden dönecek.
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()İnebilr tabi ama formasyon buraya kadar gösteriyor yükselen kamalar kırıldı yeni bir dip arayışına gireceğiz bakalım neresi olur :)
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Buraya kadar inmis 33 lere selam verir mi acaba