Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben de full gumusteyim 1/3 parca 10.70 lerde gonderecegim kismet olursa asagidan alim firsati veriri mi gorecegiz. yine de kimseye al sat tut diyemem buradaki paylasimlrim beni baglar ytd
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Önce çesaretim çoktu alsat konusunda
Arkasından baka kalınca cesaretim kırıldı
Aytaç hocayı takibdeyim busefer
10 32 üstü 11 e götürür demişti
Genede 55 ve 70 lerde biraz çıkış düşünüyorum
Siz Ne düşünürsünüz
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()İyi vir aliskanlik bence ama dusus trendine girdiginde kademeli satmayi da ihmal etme . Asigidan tekrar alirsin.
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yok hocam hepsatsam şimdi hastaolurum bu bende bagımlılık yaptı:)
Tabi bi zirve olursa bise diyememde
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Ben olsam tamamini satmam gumus altin yumurtlayan tavuk olacak:)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yok hocam sataçagım onsu bekliyorum
Peyderpey çıkıs yapacagım
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Metallerde bekleyen her zaman kazanmistir ama al tut en iyisi altindir
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam 9 lardan beri sabırla bekliyorum
Yasabır diyorum ama zor bidurumuş
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Aynen oralara ciktiginda asagi kar sarislari gelebilir ancak makas araligi fazla babkalarin satip asagidan almak zor
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Kanalın üst bandı
10.70 lerden parcada olsa çıkış yaparmısınız hocam
Alttan almak için tekrar
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Karar sizin ben olsam girerdim 10.40 lardan da olsa dususlerde de sabirla beklemek lazim risk olmadan kazanilmiyor zarar kes seviyesi belirlemek sartiyla cikislarda alim yapmaktan korkmayin strateji bu yazdiklarim sonra terse dustugunuzde benden bilmeyin lutfen:)
Ahmetselin007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Burdan onslara girilir mi beklesemmi
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bunun cesaretle alakası yok, gerginlik olmasa gene 10,08 ve altı gelebilirdi. şans birazda ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Doatum gumus 10.16 lara dustugunde almadin mi guzel alim firsati vermisti alim firsatlari buralar diye de paylasim yapmistim insallah cesaretini toplar bi yerlerden alima baslarsin duserse de kismet degilmis deriz bekeriz :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()en baştaki günlük en düşük yüksek herhalde anladığım geçen yıl demek en düşük 5,86 en yüksek 13,16 görmüş :) güzel para 2ye katlamaktan fazla olmuş ama uzun vadeci bozmamıştır doğal olarak buralarda geziyordur :P