Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Grafik attığımda bu tarz bilgileri grafiklerde gösterip atacağım inşallah.
faas_fakir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()PC ye geçince bakalım.
Kadirgs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
faas_fakir ()Güzel bir bilgi daha kaptım :)
calculator58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ()Abdullah abi karton tmsn düşeni kırmıyomu :))
0BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Üstadım günlük, haftalık ve aylık grafiklerde döngü günleri kullanılır. Alt zaman diliminde ise şöyle yapılabilir
1. Döngü günlerini almak istersen şayet kullanacağın zaman diliminde en dipteki mum ya da en tepedeki mum dan çizersin.
2. Her gün al sat yapacağım dersen ya da gün içi her hareketi değerlendirerek kısa tradeler yapacağım dersen ne olacak? Her gün döngü yok 5-15-30 dklık tradeler için ne olacak? O zaman şunu yapacağız o günün dip tepesinden çekmek lazım. Ben hep öyle yapardım.
0BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Sn. @Coşkundan hocam,
Alt yorumdaki ay takvimini sayfaya atabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()evet hocam. 15 dk. lik çizimde daha barizdi. elimden gelse 5 dk. lık grafiğe göre alsat yapacağım da o yüzden bu kadarı memnun etmedi sanki:)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Bütün beğeni haklarımı Side kullanıyorum
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Üstadım her zaman elinde bulunması açısından o günlerde tedbirli olmak adına arama motorlarına “ay takvimi “ yaz. Sana bütün yıldaki ay döngülerini gösteren takvim çıksın.
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Üstadım belki hatırlarsınız. Daha önceki dolunay da sayfaya 1 saatlik zaman diliminde grafiklerde dolunay çıktı demiştim. Öğlen vakitleriydi ve öğlenden sonra fiyatlar dönmüştü. Dolunayda dip çalışması yapar fiyatlar. Karakteristik özelliği budur
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Yarım ay nezaman usta tarih var mı
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Sağ ol ustam bu hafta tehlikeli anlaşılan
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Hocam yarın dolunay, alım yapmadan önce stop yer belirleyin. Fiyat yükseldikçe dizde stop yükselterek takip ediniz.
Dolunay döngüsünün karakteristik özelliğini daha önceki yazılarımdan arkadaşlar bilir bir miktar çekilme yapar. Eğer dolunay döngüsü çalışmaz ise Yarım ay da bu iş olacaktır. ( döngü uzaması)
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Hocam gann mı döngü mü nedir bitti mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Fann kesişimlerinden çizdiğin yatay destek dirençler nasıl çalışmış ama?
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()@calculator58
hocam bilgisayar, alt gr tuşuna basınca etiketleme yerine yorumdan çıkıyor, alttaki yorumda etiket eksik kalmış.