Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
ozzyizm ()Tamam hocam çok teşekkür ederim
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()BIST de vesbe var birazdan grafik atacağım
ozzyizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozzyizm ()Hocam merhaba var mı 4h uyumsuzluk tesbit ettiğiniz ? Siz bu işte üsdatsınız valla
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()dostum baktın mı macd demaya
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()bak hocam. göreceksin
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Fibonacci ve bollinger bantları da güzel evet macd dema bakayım bir
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()rsi zaten sırf uyumsuzluk aradıgım için bakıyorum. oranlar yanıltıyor aksi taktirde. hareketli ortalamalar, boll bantları, fibo. smart ff. bir de uzun vade yalnızca ve yalnızca hash ribbons. macd kullanırken macd dema kullanmanı tavsiye ediyorum. 4 saatlikte ve bazen günlükte 1-2 mum önceden sinyal veriyor.
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Macd ichimoku ussel ortalamalar ve genel trend takibi genel olarak yeterli hocam bence çok bile ben bir de negatif ve pozitif uyumsuzluklara bakıyorum :))
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()stoch kullanmm ben cok yanılttı beni hayırsız. price action için kendime vakit ayıracagım.
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Rsi yükselen piyasada çok güzel sonuçlar vermiyor sitokastik rsi daha güzel ben de ona yakın bir indikatör kullanıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()hocam ben çalışmayan rsi 200de bir gördüm belki. en güvendigim indikatör.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam sand var bende rica etsem grafiğine bakmanız mümkünmü 4.06 da datıcaktım aslında kaldı elimde düştü :(
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Mal toplandığını gösteren grafik pozitif uyumsuzluk negatif uyumsuzluk da mal dağıtıldıgini gösterir her zman çalışacak diye bir kural yok ama genel olarak tutar :)
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Yani bu nedir hocam?