Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 20:26:51
EUR 35.9598 20:26:51
USD 34.5492 20:26:51
ALTIN ONS $2717.4500 20:26:51

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
STERLİN
(4 saatlik)

Grafikteki en kısa süreli beyaz 9 günlük hareketli ortalama tüm diğer ortalamaların Altın a inmiş durumda. Grafiğin daha önceki hareketlerine baktığımızda trendlerde dip rakamların beyaz 9 günlük hareketli ortalamanın turkuaz 100 günlük hareketli ortalamaya teması ile yaşandığını görüyoruz.

Grafikteki mavi yatay kalın hat pivot noktadır. Fiyatlar pivot noktanın altına düşmüş ise ürün satıcılı seyirdedir diye yorumlanabilir. Siyah yatay çizgi ise benim önceki haftalarda sterlin için verdiğim destek noktasıdır. Defalarca bu noktayı test edip yukarı dönmüştür. Siyah yatay çizginin hemen üzerindeki kırmızı yatay hat S1 diye tabir ettiğimiz ana desteklerden birisidir. Fiyatlar hal- i hazırda bu noktanın hemen üzerindedir. Tüm destekler kırılırsa fiyatların ilk gideceği yer en alttaki 4, 559 değerindeki kırmızı yatay hat (s2) noktası olacaktır. Kısa ve orta vadede risk iştahına göre kişiler parçalı sterlin alımı yapabilirler. Kendimde bir parça sterlin bulunmakta, aşağı desteklere yönelik hareket olursa takviye alım yapmayı düşünmekteyim.

Alttaki indikatörlerden ilki profilimden önceden bilgi verdiğim bir gösterge. Beyaz dalgalı çizginin kırmızı hattı yukarı kırması ile aldıklarım için bekleme moduna geçeceğim.

Bir altındaki indikatörde ise dip fiyatlara ilişkin sinyal periyotları kırmızı dikey çubuklarla gösterilmiş durumda.

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Altyorumdaki sterlin analiz ve grafiğinin güncel hali... Siyah çizgi ve buna ilişkin açıklamalar benim için hala geçerli... Herkese bol kazanç...

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@sincap arkadaşım altyorumdaki analizi kullanıyorum sterlinde.

2BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Sterlin için taban desteğimiz 4. 60'dan 4. 62'ye doğru çıkmakta.
GBP X USD paritesinde taban desteğimiz 1. 51 notası. Buradan sonra GBP hareketi başlayabilir diye TAHMİN ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Fx_trader ()

4. 57 gibi bir gab var doldurmuş gibi gözükmüyor doldurur mu ki?

1BeğenmedimŞikayet

Fx_trader ()

Guzel grafik =))) Sizin grafikleri seviyorum hos ve anlasilir. Sterlinin bu defa belini kırmak ümidiyle bu arada gbp/usd ye bakmissinizdir ayni gecen ay alim yaptigimiz gibi bir durum olusuyor. Parite donene kadar ufak tefek ileri geri gitmeler olusuacak ama parite donunce koca ayak hizli kosacak gibi. Simdi nereye kadar yukselir sorusu var ama ilk duzeltmede nereye gidecegini yakalariz gibi ama bu defa erken cikmak yok benim icin...

1BeğenmedimŞikayet

supernova ()

Elinize saglik bakalim bayram sonu ne yapacak baronlar istediklerini aldi bayramin ilk gunu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum