Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 10:28:21
EUR 36.3738 10:28:21
USD 34.6623 10:28:21
ALTIN ONS $2648.0900 10:28:21

Konu: [grafik d=284853_GR20225rv9am.png][/grafik]

⭐⭐NİLSUDE ()
Gümüş

Farklı pencereden bakalım.
9.98 desteğini kırmadığı sürece 4 h da yön olumlu diyebilirim. Tekrar belirtiyorum 10.07 direnci önemli.

YTD. Saygılar

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

başarılarınızın devamını dilerim.. ) bundan sonrası için düşünceniz nedir. gümüş ons takıldı orda. Altın ons yukarı zorluyor.. rasyo üzerine düşeni yapmıyor..)

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Lütfen yanlış anlaşılma yok. Sadece yeniden göz gezdirmenizi istedim. Yanlış anlaşılma olsa idi tepkim çok daha farklı olurdu. Amacım sadece istişare etmek ve her zaman belirtirim elbette yanılabilirim ben.

Saygılar.

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

tbrkler elinize sağlık.. bir şeyi açıklığa kavuşturalım. siz yanlış biliyorsunuz o öyle değil öyle olmayacak dememiştim.. grafik hatalı mumlar yanlış düşünmenize sebep olabilir demiştim... sizin düşüncenize değil , grafiğe itibar edilmez demek istemiştim.. ama sanırım yanlış anlaşılmışız..

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

@xxbirzamanlarxx üst yorum.
Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Esenle ()

Mrb hocam 10,34 geçerse yükseliş devam eder mi veya nereye kadar yükselir
Teşekkür ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

günaydın. hayırlı cumalar.

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Kardeşim gunaydin

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Tepelerde sorun olduğunu düşünmüyorum. Farklı sitelerde farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Uyarınız için teşekkür ederim.
Saygılar.

5BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Amacımız teknik anlamda gördüğümüzü site üyelerine yansıtmak. Maksadımız sadece faydalı olabilmektir. Sonuçta verilen karar kişinin kendini bağlar. Yatırım Tavsiyesi değildir.
Teşekkürler. @REŞAT12

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

@NİLSUDE bu grafik bozuk buna itibar edilmez.. bilginiz olsun istedim.. başka yerden takip ediyorum en sonda 2 uzun kırmızı, 2 yeşil mum yok.. 4 tane biraz daha kısa kırmızı mum var.. sizin grafikte tepede iki tane ( n n ) şekli var başka yerdeki grafikte tek bir tane var biraz daha geniş.. bilgilendirmek istedim yanılta bilir...

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Lıke bana değil emek sahibine grafik paylaşmış sayfadan silinmesin yoksa sohbetlerden kayboluyor lıke veren @NİLSUDE lıke yazarsa daha çok kişi görebilir.

5BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Emeğe saygı lıke atalım sohbetlerden sayfadan silinmesin. Yönetim de uyardı ama emeğe dl atılıyor sohbet ediliyor

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Emeğinize sağlık değerli kardeşim sayın @NİLSUDE hanım teşekkür ederim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum