Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Teşekkür ederim
DolarTLEuroTL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Çok güzel özetlemişsiniz
Doğru justin sun tam bi okkabaz
LoRdLy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()BTT gerçekten iyi bir proje aslında. (Portföyde var) Ancak 2018 yılında Tron şirketinin sahibi Justin Sun'ın tarafından satın alındı. Justin Sun trx le ilgili yaptığı manipüle haberler yüzünden borsada trx sahiplerini kayıplara uğrattı. Bu nedenle bu adam beni hep korkutmuştur. Biz proje bazlı bakıyoruz ancak btt son yaşanan olaylar malum, bunların unutulması için bir an evvel 1-2 sıfır atması gerekiyor. Güven tazelemesi için bu şart.
1BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Holo ve btt yi ben uzun yıllar tutacagim
Ada coin stop patlattı
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()hocam bu durumlarda usd t olarqak alım yapmak uygunmudur tum co ınler için ayrıca hot ve btt vardı sizde son durum olarak bu ıkısı ıcın ne düşünüyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Teşekür ederim hocam emeginize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()20 liraya sat emri girdim az önce
Stop noktam 16 lira
Ada coin
Cenker04 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Hocan ada seninle beraber aldım kaçta bozalım tl olarak
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Al sat yaptığım an bunu paylaşıyorum
Iciniz rahat olsun
Birde stoplos noktasina dikkat edin
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Üstat ada coin satarken haber verirseniz bende oradan çıkış yaparım. Grafikten falan hiç anlamıyorum
3BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Öncelikle yoruma değer verdiğiniz için teşekkür ederim.
1-3-4 analiz kısmı
2-5 beklenti kısmı
LoRdLy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()İlk 4 madde analize muhtaç ancak araştırmışsınızdır doğrudur. Ama 4 ve 5 ? Özellikle 4. madde Eth en büyük rakibi, 5 sene önce ltc idi sonra xrp oldu şimdi de Ada mı? Bu speküle bir habere benziyor. 5. ise tüm altlar için geçerli:) Emeğinize sağlık.