Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Slp 0.035 üzerinde duramadan satış yemis 0.025 uzerinde kalması önemli tekrar zorlar yukarı.
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ben karımı aldım ne yaparsa yapsın artık:)
Lamassu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Haha aynen :)) hep böyle milleti 2-3x le kandırıp ters köşe yaptı bu slp. İnşallah kimsenin canı yanmaz.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()O yüzden ne yapacaksın bakmayacaksın :) kendine inanacaksın @Lamassu :))
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Evet manevi desteğe zaten çok ihtiyacım var sagolun
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Şuan destek olacağımız sadece manevi olabilir. Tersden cıkarsanız alsatlar da yardımcı oluruz tabiki
yelizz39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Slp al sat Coini ama zararda olduğunuz için sat diyemez kimse malesef.
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Korkma sebebim delist olmasıydı ama buradaki arkadaşlar sağol sun içimi rahatlattı.
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Alsat yapmaya korkuyorum başta 10k zarar yazınca korkup satmak istedim vazgeçtim sonra zarar büyüdü hiç satmadım
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()0.035 var önünde delerse gider delemezse birsüre düzeltme yapar tekrar devam eder.
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Sizler destek olduğunuz sürece korkumu yenerim
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()İleri vites gider hep aminn
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Slp 0.051 e civarına kadar gitmek istiyorum diyor ordan satış yeme ihtimali %90 yine o zaman bakarız durumuna
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Korkunu yenmek icin yanlış yerdesin...
Eğer şimdi 0.0290 a doğru giderse benim çizim işliyor demektir.
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Sağol Şu korkumu yensem baska bisey istemem
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kaldıraç icin güzel hareketler sergiliyor.
Sen spotcusun rahat olmalısın, ve herkes her coin icin çok uç olmadıkca fikirlerini yazar burada. Çok takılmamalısın...
Çok uç yazanları zaten hiç umursama
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Niye öyle dediniz ki
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Neden düşecek mi çıkacak mı?