Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Beklentim 82k
HeavyMetal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeavyMetal ()35k lık çanağa kulp yapıyorsa 100k ya gider. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Bereketli olsun sizi zaten bedavacı olarak biliyorum hocam şaka bir yana biz sizi gümüş sayfasindan kötü biri olarak tanıdık. btc masaallahiniz var istikrarlisınız.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Nebiyim 28 olacak lafı çıktı almadık yüzde 40 gitti. Aslında ta 35 ten full girip yüzde 20 daha düşmesini göze aldıydım nasip değilmiş . Şimdi nereyi bekliyoz Allah izin verirse
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bir bebeğe bakar gibi büyüttüm jetonları :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Mal eksiltirsem çok koyar dosy zaten ucuzken topladım
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Aynen satmadik bekliyoruz hocam nasip riskimiz cebimizde.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost 33 binlerdeyken dip dedik almadın mi ? Ytd.
Esaret7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Hiçmi düşmeyecek bu biraz alım yapsaydık
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Like verebilirim dost ama zaten 45x dedi kerata buralar ucuz halen ytd.
Memo04_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()1G çok dik dost el sallatmislar riske gerek yok ytd. mal eksiltmeyeyim
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Silkelenmeyeyim :)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Evet ama assagiya dogru suzulmeyecek anlamina gelmiyor geliyormu:)
0BeğenmedimŞikayet
Memo04_ ()43üstü gelse bana ne verecen