Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Bir gun ansizin gelirim :)
Lamassu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Senin canın saolsun bigün ansızın adres isterim :)
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Kardeşim ben pazar malı üretmiyorum inan hiç bi bilgimde yok. Bizim buğday arpa fasulye mısır şekerpancarı. Geneli endüstri ürünü
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():)) eywallah bizimkisi latife canım. Sen kazan biz kazanmış oluruz.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Nektarin para edermi dersin bu sene
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Bu fasulye sana olmaz başkan aklımdasın düzgün bi mal bulamadım. Ben sözümü tutarım amma bu sene amma seneye :)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()sen hala hasattan bana ürün gondermedin kargoda mi sıkıntı var acaba :))
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Başkan döndü de dalalım fasulyeyi sattık para kuzu gibi yatıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():)) btc de 100$ dusmesi icin 1000$ yetmez müdür.
Daha sağlıklı bir yükseliş için bu hareket önemli.
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Dokunmuş orya dokunmuş :)
2BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayi gurban olam 100 dolae değil 1000 dolar cebimden verim inmeyek bidaha :) oraya inmesi mesele değil kekolar basıyor ondan sonra 5k gelcek 2k ya düşcek yok ben demistim falan çekilmio desteksiz atanlar :)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Anladım hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Formasyon olarak evet , ama bize düşüşü versin qsagida biraktigi 100$ lik boslugu doldursun yeterli olacaktir. Su anda mevcut durumda düşüş hattinda ki direnclerin bir hükmü kalmadi.
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Teyit için bir sonraki gün mumu ilk yeşil mumu yutması gerekir mi?