Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
karatepe ()Grafiğin bize yol gösterdi, gösteriyor da tebrik ederim.
1BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()önemli diil dostum, herkesin korktuğu zaman bu piyasa hep ters işlemiştir, zaman sıkıntım yok illahiki tepki gelecek altlarada ki, geliyor, bende yakalmaya çalışıyorum umarım bizede denk gelir pump
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Dibin dibi vardir. Atma o zehirli ok'u.
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()başka türlü çıkmaz bu zarar, sıkıntı yok buralardan mal almaya korkarsam, bu coin olayını kapatmak lazım bence, tarihi dipte herşey, kısmet tabiki):
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sen full mu giriyorsun dostum? Etme eyleme.
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()eyvallah ayhan full pond aldım, umarım pump yakalarımda, zarar çıksın
https://altin.in/bildirim
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()pond vardı dün full almıştım ya, pondu satıp ramp aldım
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sen frontta degil miydin fırat dostum?
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()ayhan iyi geceler kardeşim full ramp a geçtim
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()@MMS bak bakayım mavi çizgiye kacı gösteriyr? ve az önce kaçtan dönmüş ? orayı kırmadan rahat ve stopsuz işlem yok
1BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Teşekkürler dostum, size de bol şanslar...
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()evet. hacimli bir tek ve yesil mum ile kırmamız gerekir.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()tesekkürler dostum. umarım faydalı olmuştur?
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()insanlar kendilerine olan güvenin farkında olmalılar. elimizden geleni yaparız. elimizden gelmeyen sebeplerde ise boynumuzu bükeriz malesef. bol şans dostum
emek36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam alım yaptım evet 41.700 de dikkatlimi olmamız gerekiyor yani?
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()emeğine sağlık dostum
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Emeğinize sağlık @Ayhnkpln gerçekten yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, tebrik ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()rica ederim dostum bol şans
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Hocam emeğinize sağlık