Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ellerine sağlık hocam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben dipte tepe de aramam. dolar 2024 e kadar kademeli düşerse çok daha aşağısı da gelebilir daha önce bunu defalarca yaşadık makaslar iyi olsun fark etmez daha yukarıdan da girilebilir.
Dolar yukarı atak yaptığında gümüşten 6,74 ten itibaren azar azar çıkmıştım. Sonra yukarı kırınca aynı sistem gire çıka devam etmiştim. Hem elimdeki oranı artırıp maliyeti de aynı sistemle 6,15 ten 5,74 e indirmiştim. Şİmdi çapraz kolluyorum
.
Biraz evvel paylaşmıştım alım fırsatı verebileceği gibi 22,626 yı sert kırıp çok yukarı gitme ihtimali de var tabi formasyonların garantisi yok onun için hedefe varmadan işlem yapabiliyorum.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Dün çok güzel alım fırsatı verdi aslında sizce 9580ler yine gelirmi
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eninde sonunda ama insanları manipülasyonla bezdirip elindekini ucuza almaya çalışıyorlar
28 centlerden beri devam ediyorlar şu an gümüş onsu düşük olduğu halde dolar a karşı 80 kata yakın değer kazanmış. 22*80 = 1760 usd aynı durm tekrarlanırsa çok uzun vadede ben çok daha fazlası olabileceğini düşünüyorum
İnsanlar emekli olacağız diye 25 sene para ödüyorlar.
25 sene gümüş biriktirse belki yedi sülalesini emekli eder.
Bu ihtimal bile yeter. İsterse olmasın. Belli bir miktar gümüşü hiç dokunmamayı düşünüyorum ne zaman fırlayacağı belli olmaz.
Böyle bir ürün de hangi mantık daha doğru ?
Düşen bıçağı tutmak mı yoksa yukarı kırsın da öyle gireyim demek mi ?
bence üç sene beklemeye bile değer. Ytd
Asyanın_bahtı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asyanın_bahtı ()Wall street spot ve türev piyasalarında fiyat farkları onsların lehinde.5 li kartel bankaların onslara saldırıları artık bir işe yaramadığı görülüyor. Demekki yön yukarı dönmek zorunda.
1BeğenmedimŞikayet
fdsmaster ()rica ederim sanırım oldu
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim.
fdsmaster için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fdsmaster ()usta günaydın hayırlı sabahlar. resmi farklı bir ad ile farklı bir klasör içine atıp daha sonra tekrar siteye eklemeyi deneyin.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Israrla yanlış grafik çıkıyor bir türlü anlayamadım.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gene alakasız grafik doğrusu bu alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumlar ve anket sonucu.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gene alakasız grafik çıkmış alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an için yükselişte ve tepeler yükseliyor. Geri çekilmeler olabilir ama beklenmedik bir durum olmadığı taktirde dolar 18 üstündeyken alanı bile kar ettirme potansiyeli var. 5 li çapraz yapabilen zaten çoktan kurtarmış görünüyor.
Dolardaki düşüş yüzünden daha vergiyi kurtaramadı. TL üzerinden geçiş yapmak yerine direk parite yaptım bekliyorum ilk fırsatta onu da TL ye geçeceğim inşaallah. JPY ve AUD dan karımı aldım çıktım dövizde işlem sayım 30 u geçmez hedefim düşük maliyetle mümkün olduğu kadar fazla gümüş.
Seko3535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seko3535 ()Norves koron dolar lami aliyon yoksa tl alim var ve yukselistemi peki
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Anketi hatırlayalım.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dolara tepelerden girenler doğru hamleler yaptılarsa hala artıda olabilirler.
Artıya da geçebilirler. Fırsatlar bitmiyor.