Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Özgürlük bir durum yok dostum. Aynı niyetle bildiklerine devam et
AttackLord için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Bütün beklentim eth kıracak mi düşeni henüz kırmadı ve beklemeye geçtim.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstadım bir tık daha yürüse birkaç günde eth fırsat verse güzel olurdu.
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()@maxmax35 alt mesaj da Bugün gördüğü fiyatı yazmıştım kirilim olduğunda gelecek fiyat önemlidir.
Şimdi ise tamam mı devam mı onu görmek gerekiyor.
1BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Boğa tuzağı ile düşer mi dedim hata yaptım baran bey yüzde yüz başarılı değilim benim başarı oranım yuzde 70 herzaman diyorum yanildigim içinde ozurdiledim doğru mu?
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Evt dedin. Hatta bi şey diyeyim. btc 48k larda iken bu son düşüş için sayfayı açtım. O an aklıma geldin aynı saniyede yeni nickin ile selam verdin. Halil İbrahim misin diye sordum. Aç bak ilk girişin düşecek dedin ben %50 nakit te geçtim sonra alım yaptım dedim bende aldım ve beraber düştük:)
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Herşey teknik ve karma analizi birleştirmek ile alakalı btc düşeni kirdiysa fedi fiyatlamis derim ne zamana kadar Mart ayının başlarına kadar bu kadar basit aslında elimden geldiğince durumu sizlere açıklamak için indirgedim 50 k Lara çıkması da gayet normal düşeni kirmasaydi ne olacaktı dibini yapacakti ve BTC cikacakti kısa vade yükseliş orta vade düşüş bekliyorum degerlendirmek isteyen arkadaşlara da coinlerimi söyledim
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Hadi inşallah haftalık kapanışı güzel yapalım sonra kemerleri bağlayalım...
1BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()64 k dan düşecek dedim 30 k Lara düştü 30 k lardan yükselecek dedim yükseldi 57300 lerden düşecek dedim düştü. Bu düşüş esnasında düşeni kirdiysa btc düşüş hedefleri otelenir hepsi bu
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Bunda ne var anlamadım 57300 lerden beri düşecek diyorum düşüyor şimdi düşeni kırınca yükseliş beklemem de sakınca görmüyorum benim düşecek dedigim yerde malda yakalana na malasef bu çıkış üstelik yarasına merhem olmayabilir diyorum btc domianns yüzünden sabah konustuklarim da var ben insanlar ne yapalım ? Kapanış kaçta gelecek? Gibi soru soranlari goruduugum için onlara 20 günlük birnhedef verdim hepsi bu
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Kasıt yok kardeşim sana alt mesajdaki grafikle cevap vereyim analiz yaparken ne öldür ne güldür oyuna dahil olacaksın @AttackLord
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Düsen trend kırılmış görünüyor 42660 yapar dönerse 38600 civarına kadar kırdığı desteği test eder donerse 45k hedefine odaklanır.
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()btc çift kanal tavanını test ederek red yedi desteği 35k
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Şuan karar noktasında yukarı devam ederse 42 yapmadan dönmez aşağı giderse 35 ilk tepki alacağı nokta.
Günlük kapanış gerekiyor anlık yükseliş yanıltıcı olur.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()btc kaçtan döner hocam?