Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Şu an 42.5
ozzyizm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Abi eywallah çok teşekkür ederim.
Abi 2022 yılı web 3.0 diyorum tekrar tekrar.. inşallah güzel şeyler bekliyor bizi..
Saygılar.
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Slm dostum emeklerine sağlık tespitlerin 10 nr dot hatırlarsan ilk btc ye girdiğim zamanlar almıştım:))
Düşecek diyenlere fazla yorma kendini son grafigine like verdim üstüne yorum eklemedim :))
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Eos aylardır düşüyor 14.90 gördükten sonra çıkmadı bile düzgün btc 69k vurdu halen 3.5 4 dolar arasında sürünüyordu btc burdan 28 dese yerin dibine giricek sanırım
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Dostum Tespitin doğru. 40 altına düştüğünde btc yi düşürüp Korkuyu salıyorlar piyasaya.
Btc ile beraber tüm altlarda yerin dibini boyluyor.
Fakat gerçek anlamda eski ralli yaşanmadı. 300-400 altcoin varken bile 35 i test etmiş dominance 2017 de.
Şuanda 15-20 kat fazla altcoin var fakat 38 altını test etmeyi başaramadı.
Altcoinlerin dominance sine baktığında yeni bir rallinin çok yakın olduğu çok net görünüyor.
Eos dominance %0.13 e inmiş. (%4.72 den düştü. )
Artık bi pump vakti gelmiş… ltc öyle… link öyle…
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()aynen burası çok hassas nokta
ve dominance 47 48 leri bulmadan belkide 50leri bulmadan çıkışa geçmiyor
Bunu mayısta haziranda gördük
domi 30 35 ler gelecek altlar uçacak hayal ona müsade yok
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozzyizm ()Şu an kaç hocam peki?
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Benim de çok dikkatimi çekti. Herkes diminans 'ın düşmesini alt coinler için olumlu buluyor ancak fazla düştüğü zaman btc bir bahane ile düşüyor. Özelik le de 40 Altın a hiç tahammülü yok
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()En dibi arayan arkasından bakabilir ben o yüzden 35lerde yüzde 50 alım yaptım ama güven vermediginden başkada almadım sanki 1 düşüş daha olacak gibi aval aval bakmayayım diye nakit bulunduruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()Sayın @SERSEFİL piyasa yapıcılar dominance konusunda hassas lar
dikkat ettiyseniz mart düşüşün de domi 40 altına indiğinde büyük düşüş geldi
keza bu düşüş de öyle
piyasa hakimiyeti ne zaman elden gitmeye başlasa hemen arkasından derin bir düşüş
haksızmıyım
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()İnsanlar kriptoyu bu kadar tanımış ve benimsemişlerken Eos 2 dolar a düşmüşse ayı bitmek üzere derim ben.
Geçen yıl Martta boğa tam anlamıyla yaşanmadı. Dominance 38 den aşağı inmedi. 2017 yılında altcoin sayısı 10'da bir iken bile dominance 35 e düşmüştü.
Benim şahsi fikrim part-2 çok yakın. Ve bu süreçte web 3.0 gözde olacak.
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()btc de boga dönemine denk gelirsen bide seçtigin coin roketlerse degme keyfine ama ayıda para kaybetmezsen 40 takla atıyorsun
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Sol u kaçırdım ben. Hep temkinli oldum. Buradan döner geç kaldım dedim. Sürekli yukarı gitti.
Dot u da kaçırdım. Eğer onları yakalamış olsaydım çok daha farklı bir pozisyonda olabilirdim.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()btc den parayı vurdum diyosun yani bende solanadan aldıgım karla yazın 12ye geçmiştim şuan yeni bi solana bulmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()13 pro max :)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()İphone kaç serisi tlf