Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()33000 olasılıgı da var sebebini acıkladım ama acıkcası takip edilmesi gereken bir rakam 5 gun icinde btc böyle yatarsa 30 bin altı zor 2-3 gune yon
tayin olur
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()acıkcası 33000 olasılıgınıda sabah yazdım neden oldugunuda acıkladım
ben sadece btc de daima GAP kapanır dedim bu şimdi mi olur 76000 den
sonra mı olur görecez. o 10000$ gap kapanacak
HeavyMetal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bende 35 36 arası alım yapmıştım zararda degilim ama kafamdaki rakam 31500 aşagısı gelirmi bilmiyorum 30altına düşerse yavaş yavaş kalan nakiti ateşlerim lunadan zarar edecektim stop patlattı oda nakite döndü
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeavyMetal ()Elon amca 20k hedefi verip 33-38 arası mal topluyor olmasın :))
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()aynen oyle 8000$ dolar olarak onu bekledigim sand dibi gelirse alır unuturum
kafamda 10x var olursa (1.5$ dan 15$a) 80000$olur daha ne olsun misss
ama dibe emin olmadan girmem cunku gecen girdim 1000$ %50 gitti. 37000 altı
gelmez diyordum ama iş zıvanadan cıktı bu yuzden emin olmadan kalanı yakmam
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bende bu sisteme dışardan 5 kuruş getirmem sistemdeki para ya batacak ya çıkaracak
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()NAkit var zaten ben SAND ciyim alır unuturum haaa btc den su an 3 btc alacak
altınım var banka kasasında ama o Altın olarak kalacak bu pislige sokmam onu
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Paran varmı onu söyle yani 20k gelirse 1 tır mal alacanmı dogru söyle