Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Teşekkür ederim.
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EyyupHan ()Teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()@EyyupHan alt yorumda Gram altın ile ilgli olarak teknik grafiği ve beklentimi- alım için beklediğim seviyeleri paylaştım buradan inceleyebilirsiniz.
@POLAT24 Onsda 1720lere kadar düşüş potansiyeli var. Yaz aylarına kadar yükselmez bence ons. dolar ile ilgili rakamlarım ve beklentilerim grafikelr bölümünde var roadan bakabilrisiniz profilimden. Ama ben dolar değil gram altın ve gümüş olarak alım yapmayı düşünüyorum şubat- mart ayları içerisinde.
1BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Grafikteki deger dogru. 748.
758 klavye hatasi. Baska bir arkadasta gormus acikladim onu
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Üst yorumu gördün mü? Yazarken yanlış yazdın galiba. 10tl için olay çıkar valla. Yok doğru diyorsan ben bakayım nerede yanlış var. @Anadolu66_
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Farkettim o yüzden yazdım şimdi birisi taş filan atar diye:)
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()748 hocam. Mesaji yazarken yanlis yazmisim rakami. Grafikteki deger dogru. Destek cizgisini igneden aldigim icin 748. Ama mumun altindan alirsak 758e denk geliyordur muhtemelen o yuzden karistirmisimdir.
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Bende 749da çizgi var. SAR bakıyor musun grafiklerde?
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()758 mi? 748 mi? Grafikte 748 görüyorum yanlış mı gördüm
1BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Alt yorumdaki grafik hala takibimde. Suan gram 768tlye dustu. Grafikte 758nin onemini goruyorsunuz oradaki tepkisine bakilir. Oradan kucuk bir parca alim yapilir kirmasi durumunda 683-720 bandinda alim yapabilirim. Tabi bu rakamlarin ne zaman gelecegide onemli. Subat ayinin ortalarina kadar cok alim tarafinda degilim. @Yelizm @Nobull
0BeğenmedimŞikayet
Toprakemre ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()@Toprakemre @miles Gram altın için aşağıdaki çizdiğim grafiği inceleyip ona göre kendi kararınızı verebilirsiniz. Buradan alınır şuradan satılır demek pek bana göre değil. O karar size aittir.