Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Bereketli kazançlar hocam
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Alım fırsatı kardeş
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin hocam gel kriptoya diyoruz yok diyorsun makas filan yok komisyona çalışıyoruz:))
Bisti fethettik kriptolarda devam
Fed onsları etkiledi sanki gümüş ve gr ons inişe geçmiş hafif
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Makasa rağmen euro yu usd yaptım biraz.
Aud gittsin o döner.
Sereseri mayın gibidir; ))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()parite de ben sizi bilirim hocam ondan dedim platin ons 1065 geçememiş 1010 lara bir satış yiyebilir euro 15.10 a inerse 15.05 taban olur ordan inmedikce sıkıntı olmaz fomc toplantısı kararına göre şekil alırlar fakat dediğiniz gibi döviz tarafı biraz daha sağlam duruyur şimdilik
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş makaslar çok fazla.
Şu an emtialar dövizlerle göre yüksek.
Bu durumda emtialardan dövizler tecihimdir.
Bugün 15 g platinle euro ve aud aldım o da Euro çöktü, aud iyi.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Platin için ilk danistigim kişilerden biriydi kendisi :) ne zamandır görmedim, profilini gezeyim biraz teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Dövizler arasi @Çermik hocam yardımcı olur kafanıza takılan varsa ona sorabilirsiniz dövizler arasi hiç yapmadım emtiada bi kac kez denemiştim
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bu konuda çok iyi olmadığım halde kısa değilse de orta vadede amacına ulaşmayan parite m olmadı @ntmen_x parçalı yapıyorum hem.. şimdi 2 tane var terste bekleyen ama şöyle veya böyle düze çıkar, çıkıyor tecrübelerime göre. Dövizler arası yapmakta da gözüm var ama ondan çekiniyorum biraz.
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()En güzeli parite aslında hocam like sıkıntı değil bende işe yaramıyor hatta bazen yorumlar kayboluyor geri dönüş yapmanız yeterli :) parite konusunda @Çermik hocam iyidir işin piri o paritede tl de kalmamış dolar yada ons artışını kaçırmamış olursunuz kisaca falat o da sabır ister kısa vadede biraz zor dur
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben parite için takip etmeye çalışıcam, çok teşekkür ediyorum @ntmen_x layk da borcum olsun, bugünkü rehberliğin için vermiştim, limit dolmuş :)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()@Hanım_Teyze gümüş ons için 24 ve 24 60 dirençleri sıkıntılı rsi kararsız bölgede ve 50 den 30 lara düzeltme yaparsa 22 ve 21 80 e iniş yapabilir inside fazla kalıcı olmaz oralarda çabuk toparlar 24 ve 25.33 u geçince helede 30 u geçince kimse gümüşü tutamaz tabi epeydir yatay gitti ne zaman start verirler bilsem full Gümüşe girerim fakat terste bırakmaya bayılır gümüş şimdilik almıyorum:) nakit yok