Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 00:29:58
EUR 36.0536 00:29:58
USD 34.5492 00:29:58
ALTIN ONS $2709.4400 00:29:58

Konu: Lrc Tamamlanmış Yarasa

Günaydın arkadaşlar. LRC deki Yarasa tamamlandı.
Hefefleri sağdaki yeşil fiyat çubuklarıdır. Yavaş yavaş btc de düzgün ilerlediği taktirde bu hedeflere gidebilir.ytd
Buradan sadece 0.382 hedefine gitse bile 1.90 civarına gidecek demektir. İyi kar olacaktır çünkü şu an fiyat 0.80
0.70 Altın da kapanışlar alırsa stop olmak gerekir. Yatırım tavsiyesi değildir

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet tamamlanmış yarasa yeşil fiyat çubukları beklenir hedefler olarak genellikle. ytd

gemci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gemci ()

yarasa olunca yükseliyo mu hocam?

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Selam dostlar. Düşen kamayı kırmış bir LRC hala dikkat çekmemesi ilginç doğrusu çünkü yüksek potansiyel var. Belki 2x falan yapınca dikkat çeker.ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dostum yeşil fiyat çubukları hedefleri. ytd @Dök

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet çeker doğru o yüzden stop kullanmak lazım. btc izin vermediği sürece hiçbir şey çalışmaz tabiki.

eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

eocal2021 ()

btc çakılırsa o yarasayıda çeker yanında

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Lrc için bu düşen kama üst düşen trendi kırdığında teorik olarak böyle bir hedef çıkabilir.ytd

0BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Bir önceki mesajda biraz yüklü girdim diyecektim. Ama sorun yok. Nacizane sizinle birlikte takipteyim. Hocam hakkaten nasibimizde ne varsa onu elde ederiz. Grafik çalışmalarınız yorumlarınız, ciddi emek ve zaman vererek hazırlıyorsunuz. İnsanlar faydalanıp benim gibi size dua etse bu bile iyidir. Allah sizden razı olsun.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sizden de bilmukabele. İnşallah güzel gider. Akıl almaz bir yükselişten sonra akıl almaz bir düşüş olsa da yine de tekniğe uygun gitmesi güzel bir şey. ytd

SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Eyvallah hocam. Biraz Sizinle birlikte lrc ye devam. Allah razı olsun.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

0.87 olmuş bile

1BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Teşekkur ederim hocam. Takipteyim.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bereketli olsun inşallah teşekkür ederim. ytd Nasip kısmet dediğiniz gibi

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah daha güzel kazançlarımız olsun. Bu kez de inşallah LRC den güzel kazanç gelir dostum teşekkür ederim :) ytd

kayso için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Emeğinize sağlık hocam. Lrc 0.81 den aldım. Gerisi nasip.

1BeğenmedimŞikayet

kayso ()

Hadi bakalım başkan, aralıksız düşüşlerin sebebi bu olsun. seninle mkr den güzel kazanmıştık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum