Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet tamamlanmış yarasa yeşil fiyat çubukları beklenir hedefler olarak genellikle. ytd
gemci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gemci ()yarasa olunca yükseliyo mu hocam?
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selam dostlar. Düşen kamayı kırmış bir LRC hala dikkat çekmemesi ilginç doğrusu çünkü yüksek potansiyel var. Belki 2x falan yapınca dikkat çeker.ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum yeşil fiyat çubukları hedefleri. ytd @Dök
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet çeker doğru o yüzden stop kullanmak lazım. btc izin vermediği sürece hiçbir şey çalışmaz tabiki.
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()btc çakılırsa o yarasayıda çeker yanında
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Lrc için bu düşen kama üst düşen trendi kırdığında teorik olarak böyle bir hedef çıkabilir.ytd
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Bir önceki mesajda biraz yüklü girdim diyecektim. Ama sorun yok. Nacizane sizinle birlikte takipteyim. Hocam hakkaten nasibimizde ne varsa onu elde ederiz. Grafik çalışmalarınız yorumlarınız, ciddi emek ve zaman vererek hazırlıyorsunuz. İnsanlar faydalanıp benim gibi size dua etse bu bile iyidir. Allah sizden razı olsun.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sizden de bilmukabele. İnşallah güzel gider. Akıl almaz bir yükselişten sonra akıl almaz bir düşüş olsa da yine de tekniğe uygun gitmesi güzel bir şey. ytd
SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Eyvallah hocam. Biraz Sizinle birlikte lrc ye devam. Allah razı olsun.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()0.87 olmuş bile
1BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Teşekkur ederim hocam. Takipteyim.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bereketli olsun inşallah teşekkür ederim. ytd Nasip kısmet dediğiniz gibi
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah daha güzel kazançlarımız olsun. Bu kez de inşallah LRC den güzel kazanç gelir dostum teşekkür ederim :) ytd
kayso için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Emeğinize sağlık hocam. Lrc 0.81 den aldım. Gerisi nasip.
1BeğenmedimŞikayet
kayso ()Hadi bakalım başkan, aralıksız düşüşlerin sebebi bu olsun. seninle mkr den güzel kazanmıştık