Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 18:22:05
EUR 35.9598 18:22:05
USD 34.5492 18:22:05
ALTIN ONS $2717.4500 18:22:05

Grafiği gönderen: ASRN

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Tamam hocam engelleyin demekle olmuyor diyorsunuz , peki burayı terkedip meydanı onlara bırakınca oluyormu belliki kasıtlı yapılan birşeyler var. Ben teknik analiz anlamam biraz biraz çözmeye başlamıştım ki siz ve calculator hocam ayrılmaya kalktınız inanın ben şimdi kendimi çaresiz hissediyorum. üç beş kuruşum vardı sizlerin sayesinde biraz degerlendireyim dedim. calculator hocam daha bizlere birseyler öğretecekti. yapmayın lütfen meydanı boş bırakmayın.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hayırlı sabahlar hocam Calculator hocanın istifa etmesine çok üzüldüm. Haksızlık karşısında benimde susma huyum yok. Ancak bu kadar insanın hakkına giren paradan başka hiçbir şeye kıymet vermeyen @Nevkâr1976 yaptığı hataların farkında değil maalesef. Ona buna iftira attığı yetmezmiş gibi kendi yaptığı hataları da başkalarına yüklüyor. Ayrıca bir ürün yükselirken düşecek diyor ya da bir ürün düşerken yükselecek diyor. Neye ya da kime hizmet ediyor bilmiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Das_Spek ()

Hocam kolay değil evet ama vaktinizi ve eforunuzu bu tiplere harcamayın o yüzden engelleyin geçin, gereğini bundan sonra fikir sahiplerinden fikir edinenler yaparlar artık.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

3 yada 5 kişi yüzünden üyelik dahi açmadan yorumlarınızdan faydalanan yüzlerce kişilerden alacağınız hayır duaları için burda kalın. Bende dahil sizi takiplerle toparlanmaya başkadık.

3BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Aramızda teknik analiz yapmanın bunu yorumlamanın ve bunu yatırımcıya aktarmanın zorluğunu bilen calculator üstada hak verir sorulan bir hissenin yada bir enstrüman ın aylıktan başlayarak haftalık günlük 4h saatliğine hatta saatliğine varan oluşan formasyonları döngüleri geçişleri bulmak için harcanan zamanın emeğin ne denli zor olduğunu ne denli kıymetli olduğunu ancak bilen anlayabilir bilmeyenler fütursuzca konuşur kırar döker heleki beklentisine uymayan yorumlarsa sayfa sayfa dolaşır aynı dusuncedeki kişilerle dört taraftan saldırırlar uzaktan bakınca bosverin engelleyin demekle olmuyor maalesef

Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SNZTG ()

Çok üzücü. Değerli bilgili insanların bu şekilde incitilmesi şevkinin kırılması. Lakin sn. @ASRN sn. @calculator siteden ayrılarak düşman sevindirmiş oldu. Kendisi değerli bir insan. Umarım biraz dinlendikten sonra tekrar döner. Lütfen görüşme imkanınız varsa kendisine iletin. Kendi adıma gerçekten üzüldüm yazık.

0BeğenmedimŞikayet

Ruşen_1221 ()

Hocam hoş geldin çok nahoş durumlar olmuş bugün kendimi bilmezin biri calculator hocamıza çok çirkin ithamlarda bulunmuş bu olaya siz Çelik hoca bir kaç saygı duyduğu hoca vardı sizden rica ediyorum ikna ediniz gelsin

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ben hakkımı helal etmiyorum. Adımı her yerde kullaniyor yerli yersiz ve iftira atarak. Size yaptıklarını asla unutmam zaten.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum