Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yanlış yazmışım tenkansan 23.8 tşkr sn çelik hocam
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tenkan sen de 23.78'de hocam :)
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İshimoku chikou span b 23.49 kijunsan çizgisi 23.8 de ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Verir fazlasınıda verir diye düşünüyorum sn sinmaz ytd
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Ben satmadım çok pis terste kaldım yıl içinde bize kaçış fırsatı verirmi?
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()41000 stop seviyemdi bu rakamlrdan %40 girdim tekrar sn sinmaz ytd
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Elinizdeki mal ı sattınız mı duruyor mu sn varabey
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn mevlüt efe hayırllı akşamlar kapanış rakamı için 35900 üstü br rakam olumlu olmasada dönüş sinyali olabilir ytd
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Sn @Varabey hayırlı akşamlar kapanış için olumlu diyebileceğimiz rakamlar varmıdır btc de
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn mevlütefe hayırlı akşamlar btc için söylenebilecek olan mayıs19 2021 deki durumdan daha vahim ve spek haftalıgı kırdı diyebiliriz ve satacagı ne kaldı sorusuda var mantık stoploss noktalarının daha düşügünde farklılıkları bekler pazartesi belki spek işi degiştirir diye düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Sn @Varabey hayırlı akşamlar güncel bir yorum alabilirmiyiz btc için yada düşüncelerinizi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn mevlütefe 41000 ayılar tarafından benim stop dahil kırıldı yeni histogram onayı gelmeden yani kapanış onayı gelmeden konuşmak için erken ytd
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Sn @Varabey hayırlı akşamlar bir durum analizi alabilirmiyiz btc den
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Teşekürler sn varabey
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yapmadım sn fatih ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Satış yaptinizmi hocam.