Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Teşekkür ediyorum, vardır bir hayr öyle değil mi. Sizede bol kazançlar diliyorum
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet 28.01 oldu şu an... bir yerlerde bir gümbürtu kopuyor yada kopacak sanki ama... nerede? :(( ytd
Abdullah6363 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah6363 ()Tamam teşekkürler
Kritik noktalar dayız o zaman
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Açıklama kısmında yazıyor aslında hocam. 30 üstü olumsuz etkilenir onslar. 40 ve üstünde ise ons para ne varsa tümden olumsuz etkilenir tüm finansal piyasalar. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah6363 ()Aynen karışık
Cokuzakdogulu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cokuzakdogulu ()Güvenli limana yani usd ye gitmesi gerek, onslar yükseliyor ama, usd yükseliyor, btc düşüyor. Hicbirsey bildigikiz gibi degil. yada yanlış biliyoruz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah6363 ()Vix endexi yükselince ons ları nasıl etkiler?
0BeğenmedimŞikayet
heros ()yokk yokk
pesin. pesin. okuyalim.
bizz.
yetisemeye biliriz. belki
")
Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Çok erkencisin :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Size de maşaallah üstadım:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam ben sayfanıza yanlışlıkla bir kelime yüzünden gelmiş bulundum. Al sat tut diyemeyiz. Sadece tedbirli olunması konusunda hatırlatmadır. Ytd. Bol kazançlar dilerim.
Yeliz_ben için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()iyi diyelim . iyi olalim .
sanallar. ruhunu. veriyo.
galiba.
")
bi fatiha ister mi?
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()İyidir heros sen nasılsın :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()nasilsin. yesil boga
")
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Hocam her dakika eriyor inanın çok üzülüyorum, biliyorum birçok kişi aynı durumda ama doğru hareketi seçmeye uğraşıyorum bende
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Bak panik yapıyorsun bu iyi bişi değil
Yeliz_ben için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeliz_ben ()Oldukça yüksek, daha fazla kayıp vermeden şu durumda satmak mantıklı hareket gibi... Arafta kalmak yıprattı
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Maşallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
abdullahhaci ()Korku endeksi = enflasyon risk endişe belirsizlik hersey var oldugu bir zamandayız
buda sanırsam dolar A yansıyacak yukarı yönde