Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()Şu grafiğe bakıp birde başarısiz oldun diyorlar şaka gibi
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Aradigim cvbi aldim tamamdir tsk ederim sabha ola hayrola zararina hayatta satmam buyuk konusmayaim ama zamaninda cokk pisman oldum alim yapicakrim yapmiycam bakalim yarin neler olacak.
Thanatos için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()anlık yorum yapmak mantıksız olur
anlık yorum yapılsaydı 4 saat önce burada herkes roket atıyordu
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krosske ()Panik başladı çok zor satan satana
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()buradan 42200 e tepki vermezse işler sıkıntıya girer 42200e gidip orada biraz durması lazım
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tehlike gectimi acaba dusus biraz yavasladi ama sanki 40.600 altida gelir gibi
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()izleyeceğiz
yavaşlamalı artık
şuan çok momentum var
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()40.600 döner inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Yazismalardan rahatsiz olan engelleyebilir birbirini ben arkadasa ozellikle sordum normalde umrumda olmaz engelleyeni engellerim ama sasirdim yazismistik hatta onu baska arkadasa benzetmisler ondan muzdaripdi yazistik sonra engellemia şaşırdığım icin sordum @By$hero2
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hayir canim neden engelleyim sonucda ben sizi takip ediyorum herkes özgür istedigim arkadasa soru sorarim cvp vermek isterselerde cvp verirler istemezsler kendi tercihleri ben bile isteye kimseyi yanilttiginizi gormedim sonucda yukselecek diyen oldugu gibi dusecek diyende olabilir onemli olan niyet . Sonucda piyasayi bizler sizler yönetmiyorsunuz sadece varsayımla grafiklerinizle calisma yapıyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()hayır merak ettim sadece eğer gerçekten beni samimi bulmuyorsanız engelleyibilirsiniz sıkıntı yok
sadece onlar dedi diye engellemeyin yani
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Benim kimse umrumda degil soru sormayi seviyorum anlamaya ogrenmeye zarar etmemeye calisiyorum. tebrikler.
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()5 gün içinde yavaş yavaş inmeli
benim arkamdan ne söylüyorlar sana
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Direkmi inecek inmeli mi daha 5gun var demistiniz sanki
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()9 gün önce ben bir ok çizdiysem bu oku takip etmek zorundasın bitcoin
yok öyle uçayım kaçayım
hodri meydan