Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Şükür hocam bende iyiyim
Arayı çok uzatınca bakıyorum hocam takip ediyorum
Hal hatır soruyorum
Hayırlı geceler dilerim hocam
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam ara ara girip sizleri takip eden bizler gibi bizlere yol gosterseniz guzel olmaz mi ? En azindan yol alip strateji olusturabilmemiz icin bizlerin fikirlerini olusturmakta yardimci olursunuz
1BeğenmedimŞikayet
ronx ()3 yıldız ne oluo hocam üstteğmen mi yüzbaşımı rütbe olarak
1BeğenmedimŞikayet
ronx ()Mantıklı çünkü teknik pek fazla iş görmez hocam 2-3 yıldır temelle yükselip düşüyor zaten 1 teknik fazla kullanıldımı işlevselliğini yitiriyor ytd
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bu yorum yeterince açıklayıcı olmalıydı... @Fatih001 . Bol kazançlar.
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Merhaba @Fatih001 Buradayım . Piyasada Müthiş alğı operasyonları yapılıyor iken ve Gümüşte 200 MA nın üzerinde kapanışlar var iken teknik yorum yapmayı doğru bulmadığım için ara verdim. Hamdolsun iyiyim siz nasılsınız.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()@selcukcelik hocam neredesiniz nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Selçuk hocam nerdesin nasılsın
25.5 e geliyor
Yorum rica ediyorum senden
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Merhaba hocam
Nasılsınız
Gümüş bu hafta kırılım ve retest gelir mi
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hoş geldin hocam, eline emeğine yüreğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam hosgeldiniz. Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Selçuk hocam dolar için yorumun varmı
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Düzeltmenin anlamını bilmeyen o acemi yatırımcı her kimler ise bu işi bıraksınlar. Bu tip Diyaloğa girmek istemiyorum...
cenap_dayiniz_geri_dondu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Habibe35 ()23 20 ye gitmezmi diyorsunuz
DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Cevap için çok teşekkür ederim hemşerim
1BeğenmedimŞikayet
DOĞU_BEY_ ()Emeğine sağlık hocam
25.58 e kadar gideri var
Ytd
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Şu ara tahminde bulunmak zor malum Martta FED var ve piyasa sıkıştı. FED i kısmen fiyatladığını düşünüyorum. Mart ayına dikkat edelim ani satışlar gelecektir. Ancak bir okadar da alım iştahı olacak. ABD 10 yıllıklar ve DXY ' e rağmen emtialar ayrıştı. Dolayısı ile 25,50 ve 26,40 kilit rakamlar herşeye rağmen bu fiyatlamaların olmasını şahsen bekliyorum. YTD dşyelim.
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Elinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Selçuk hocam 23.20 ye gelip 26 larami gider sizin görüşünüz önemli
1BeğenmedimŞikayet
Kışlalı_tekin ()Hocam düzeltmeyi burda yaparsa nefessiz yukarımı çıkacak yoksa yukarı çıkıp ordanmı düzeltme yapar
0BeğenmedimŞikayet
Su_damlasi ()Merhabalar elinize emeğinize sağlık TL olarak kaça denk geliyor bu beklenen ons rakam