Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Buda olabilirdi fakat bunu geçti grafikte 1 kez o yüzden bu şekilde ilerlemiyoruz bence ytd
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Ya bir daha yukarı atayım da millet terste kalsın der diyorsun he :) ama bence en fazla ineceği yer 22.8 hadi olsun 22.2 dir diye düşünüyorum. 18 19 a gitmesini abd de istemez kimse istemez gibi sanki. Belki fedde bir düşü olur hadi oda olsun 21 yani
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()açılışta yukarı gitmesi düşmeyeceği anlamına gelmez bu arada, tekrar 25,60 ı test etmeye gidebilir, geçemezse aşağı düşebilir, fakat günlük grafik artık aşağı dönmüş durumda, buda yakında düşüş olabileceği sinyallerini veriyor. Dikkat etmek lazım ytd
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Biliyorum Ya bu konuda başarını :) ben yinede bir açılışı görelim diyorum :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Miryaz alt grafik 1 ay öncesine ait ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1 ay önce attığım grafik hedefine ulaşıp düştü, şimdi size bu grafiğin güncel halini atıcam, bu riski görünkü üstlerde kalmamaya özen gösterin ytd
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Böyle birşeyde olabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Zeyce61 grafikte günlük grafik tepeden aşağı dönüyor diye uyardım geçen, şu an düşmeye hazırlanıyor belkide başladı düşüş, dibe kadar giderse fed toplantısına kadar fena terse kalabilirsin, dikkat et full girmemeye özen göster, parçalı alıyorsan sıkıntı yok, kısa vadede çıkmasada orta- uzun vadede aldığın seviyeye çıkar, kalan TL ile alttan alıp satarak paranı gene değerlendirebilirsin. Kimse yanlış anlamasın sadece uyarı olarak fikir olsun diye yazıyorum, isteyen alabilir kendi riski sonuçta, beni bilen bilir ben kimse alma yada al demem sadece uyarı yada fikir sunarım son karar her zaman sizlerindir. ytd
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()dikkat edin arkadaşlar, şu an rsi tam tepe yapmış durumda, biraz üstüne çıkabilir fakat grafikte gördüğüm kadarı ile stoch indikatörüde teoe yapmış durumda ve dönmeye hazırlanıyor, önümüzdeki günlerde yatay seyire geçebilir muhtemelen, devamında düzeltme gelebilir. yarı yerde kesişme noktasından dönerse 22,50-22,80 e denk geliyor, günlük grafikte tam dip yaparsada 20xxx-19xxx aralığına denk geliyor, dik yada yatay düşüşüne göre o rakamlar değişebilir bu yüzden tam rakam yazmadım.
Rsi tepede, stoch tepede ve kesişti yani dönüşe hazırlanıyor, macd henüz çıkış olacak diyor fakat macd indikatörü geç çalışan bir indikatör olduğundan dönüş başladığında yada düşmeye başladığında siz bu grafiği sonradan döndüğünü görürsünüz. özetle rsi ve stoch indikatörü günlükte düşüş başlıyor uyarısı veriyor ytd not: Ben grafiklerde gördüklerimi sizlere aktarıyorum, o yüzden her grafiğe bakan farklı şeyler görebilir, benim düşüncem böyle hayırlı kazançlar dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Fatihsultan @REŞAT12