Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 22:37:38
EUR 35.9598 22:37:38
USD 34.5492 22:37:38
ALTIN ONS $2717.4500 22:37:38

Konu: Gümüş Günlük Grafik Son Durum 19.01.2022

Daha önce attığım kısa vade grafikte 23,80-23,90 dönebilir demiştim oraya gelip döndü ve tekrar bu bölgeyi şimdi kırarak rsi tepe yapmaya gidiyor, tepe seviyesi 25,30-25,50 aralığıdır ve eğer 24,30 geçilirse bu bölgeye gidebilir. Eğer 24,30 geçilemez ise grafikte belki fede kadar yatay fed günü dip yapmaya geri gidebilir, olurda fed olumsuz açıklama yapmaz ve piyasa fedin açıklamasını beklerse kaldığı yerden devam eder ve bu bölgelerin birinde tepe yapıp ya düzeltme için aşağı geri gider yada artık bu bölgeyi kırıp daha üst seviyelere geçebilir. Fedin buna izin vereceğini düşünmesemde ihtimal dahilindedir. rsi stoch ve macd ortak incelediğimizde 25,30-25,50 seviyesine gitme ihtimali bulunuyor ytd not: haftalık grafiktede çıkış devam ediyor ve rsi daha yolun yarısındadır... (bilmeyenler için yazayım 1 saatlik, 2 saatlik, 4 saatlik grafikler kısa vade grafiklerdir, günlük grafik biraz kısa ve orta vade yatırıma girer, haftalık grafik ve aylık grafik ise daha çok orta uzun vade grafiklerdir. orta uzun vade adındanda anlaşılacağı gibi geç gelebilir yani aylar sürebilir, kısa vadeler ise 1-2 hafta içindede olabilir hemen 1-2 gün içindede olabilir, bu tamamen piyasaya bağlıdır, bol kazançlar dilerim)

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Buda olabilirdi fakat bunu geçti grafikte 1 kez o yüzden bu şekilde ilerlemiyoruz bence ytd

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Ya bir daha yukarı atayım da millet terste kalsın der diyorsun he :) ama bence en fazla ineceği yer 22.8 hadi olsun 22.2 dir diye düşünüyorum. 18 19 a gitmesini abd de istemez kimse istemez gibi sanki. Belki fedde bir düşü olur hadi oda olsun 21 yani

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

açılışta yukarı gitmesi düşmeyeceği anlamına gelmez bu arada, tekrar 25,60 ı test etmeye gidebilir, geçemezse aşağı düşebilir, fakat günlük grafik artık aşağı dönmüş durumda, buda yakında düşüş olabileceği sinyallerini veriyor. Dikkat etmek lazım ytd

Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Biliyorum Ya bu konuda başarını :) ben yinede bir açılışı görelim diyorum :)

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@Miryaz alt grafik 1 ay öncesine ait ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

1 ay önce attığım grafik hedefine ulaşıp düştü, şimdi size bu grafiğin güncel halini atıcam, bu riski görünkü üstlerde kalmamaya özen gösterin ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Böyle birşeyde olabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@Zeyce61 grafikte günlük grafik tepeden aşağı dönüyor diye uyardım geçen, şu an düşmeye hazırlanıyor belkide başladı düşüş, dibe kadar giderse fed toplantısına kadar fena terse kalabilirsin, dikkat et full girmemeye özen göster, parçalı alıyorsan sıkıntı yok, kısa vadede çıkmasada orta- uzun vadede aldığın seviyeye çıkar, kalan TL ile alttan alıp satarak paranı gene değerlendirebilirsin. Kimse yanlış anlamasın sadece uyarı olarak fikir olsun diye yazıyorum, isteyen alabilir kendi riski sonuçta, beni bilen bilir ben kimse alma yada al demem sadece uyarı yada fikir sunarım son karar her zaman sizlerindir. ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

dikkat edin arkadaşlar, şu an rsi tam tepe yapmış durumda, biraz üstüne çıkabilir fakat grafikte gördüğüm kadarı ile stoch indikatörüde teoe yapmış durumda ve dönmeye hazırlanıyor, önümüzdeki günlerde yatay seyire geçebilir muhtemelen, devamında düzeltme gelebilir. yarı yerde kesişme noktasından dönerse 22,50-22,80 e denk geliyor, günlük grafikte tam dip yaparsada 20xxx-19xxx aralığına denk geliyor, dik yada yatay düşüşüne göre o rakamlar değişebilir bu yüzden tam rakam yazmadım.
Rsi tepede, stoch tepede ve kesişti yani dönüşe hazırlanıyor, macd henüz çıkış olacak diyor fakat macd indikatörü geç çalışan bir indikatör olduğundan dönüş başladığında yada düşmeye başladığında siz bu grafiği sonradan döndüğünü görürsünüz. özetle rsi ve stoch indikatörü günlükte düşüş başlıyor uyarısı veriyor ytd not: Ben grafiklerde gördüklerimi sizlere aktarıyorum, o yüzden her grafiğe bakan farklı şeyler görebilir, benim düşüncem böyle hayırlı kazançlar dilerim...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum