Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 19:19:41
EUR 37.2059 19:19:41
USD 34.3290 19:19:41
ALTIN ONS $2736.8450 19:19:41

Konu: Flama onayı olur ise kademeli satış seviyeleri

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Skynr ()

beklemek niyetindeyim. çok dipten geldim :) acemilik, nasipsizlik adına ne dersen..

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Skynr alt yorum

Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Sağol toprağım

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Çıktı mı @Adaist0134 alt yorum

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Ben alım yönünde hiç kimseye ümit vermek istemem. Sadece elinde olanlar için yazarım şu dönemde. Bu verdiğim analiz veya formasyon hedefleri geldiği zaman çıkıp ben alım yapsaydınız diye yazmam. Ne zaman demiştim alım için güzel fırsat olduğunu, 6,20 lerde iken demiştim. Kaç beklediğimi yazmıştım 10 beklediğimi. Ama şimdi formasyon olsun, temel analiz olsun bir garanti yok. Almak isteyen kişiler için ne dediğimi de hatırlatayım. Alsam mı acaba dediğiniz her seviye keşke alaymışım diyeceğiniz seviyeler olacaktır ama bu dediğim parası kendisine ait olan vadesiz para ile yatırım yapanlar için ve sabırlı olanlar için geçerlidir.

Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Affola abim anlamıyorum bu aralar hep yanlış işlem yapıyorum

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Toprağım çok zorluyorsun galiba beni

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Hangi rakamın abi biraz daha belli etsen bu arada biraz nakit var Altın onerirmisin orta vade için

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Mart 2. Haftasına kadar süresi olabilir. Azı var fazlası yok.

1BeğenmedimŞikayet

Azrcll ()

İnşallah gelir bu fiyatlar

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Onur abi bu dediğin küçük orta ve büyük formasyon hedefleri nekadar sürede gelebilir

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Şu grafikte ne Fibonacci ne macd ne rsi ne gann ne İchimoku hiç birşey yok, sade basit herzaman baktığınız ve gördüğünüz bir mum grafiği var. Burda saydıklarımı grafiğe ekleyip yayınlayan o kadar arkadaşımız var ve yapılan geri dönüş yorumlarına bakıyorum hepsi elinize sağlık diyorsunuz. Anlamadığınız ve işinize yaramayan grafiklere mi diyorsunuz merak ettim.

0BeğenmedimŞikayet

Seko3535 ()

Slm onur hocam sizden ricam var dun erou dan gumus aldim 67.13 ten 10 bin eruo nezaman kac gibi kazac olur cikis ricaetsem bakarmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Abi 10.8 gelirse dönme ihtimali var mi bu rakam gelirse biraz satış yaparmisin sen olsan kaldım gümüş te işlem yapmaktan korkar oldum sürekli yanlış işlem yapıyorum 0.745 ten biraz dolar aldım şimdi nereye geldi

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Flama o gördüğün üçgen çerçeve içinde olan mumlar. Flama üst çizgisi ise aşağı yönlü olan çizgi ve onun üstünde yani üçgen dışında olan mumların tekrar o üçgen içine girmeden gitse de alt çizgiye değmeden tekrar o üçgenin dışına yukarı doğru yükseliş yapması durumunda gram TL fiyatının sırayla o mavi rakamlara gideceğini gösteren onay.

Dilbirîno için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

@Adaist0134 alt yorum var mı ekranda.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Toprağım mavi rakamlar işte satış yerleri. Kim ne kadar satar o kendisine kalmış.

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Abi kısaca yazsanız rakamsal olarak

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Veriye göre yorum yapmaktan kendimi imtina ediyorum

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Hocam uzun vade de gümüş hedefiniz ne

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Slm hocam yarın için düşünceniz neler sarkma olur mu fiyatlarda sizce?

0BeğenmedimŞikayet

Dilbirîno ()

Flama onayı ne demek

4BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

10,8x li rakam küçük formasyon hedefi, 11,6x lı rakam orta formasyon hedefi, 12,6x büyük formasyon hedefi.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Bilgi olması gerekmiyor çünkü grafikte hiç gösterge yok. Sadece sağ tarafta mavi rakamlar var ya işte o rakamlar görülebilir.

veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Yaptım ama çıkmadı.

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Abi açıklamasını yapabilir misin zahmet olmazsa

0BeğenmedimŞikayet

MMS ()

Hocam şuan alınır ozaman 10.80 e kadar satarız doğrumu?

0BeğenmedimŞikayet

veysi2121 ()

Usta selam grafik bize neyi anlatıyor malum grafik bilgimiz yok saygılar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum