Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Anlatamadik btc dominance olayini:(
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()@Algerden
Btc yukselirken dominance yukselir. btc direncte donerse dominance da direnc e kadar yukselir. Bu olayda altlar ezilir.
Onemli olan btc dusmemesi ve dominance in düşmesi altlarin yükselmesi için. Dominance yükselmeye devam edecek diye bekliyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
baran6576 ()Evet @By$hero2 de sadettin88 itibar edilmez
Elazıııığ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fhr ()@Elazııığ ftm 3.27 şuan nasıl 2.10 lardan bahsettiniz
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Tmm hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
_Ottoman ()Sadettinin bi eşide bu zaten doğru düzgün adamlardan fikir alın
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Gelir demedim. Gelebilir. :) dominance tepki aldi yükseliş yolunda. Olay suan btc kaldi. Btc de dominace ile yukselirse alt koinler ya sabit kalir yada cok az bir yukselis egilimi gosterir. Ama btc duserse dominace da tepkisi devam ederse altlar kirilir. Bir alt seviyelerini yada aşağısına test ederler. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Hocam ftm şuan zarar 9 bin civarı 2.10 lar nezaman gelebilir teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()btc yukselirse guclu altlar ancak kendi konumu korur. Gucsuzler dahada duser. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Dominance tepki aldi gibi 39.39 btc duserse altlari iyice ezer. Dominace tekrar 41 dener. Ytd
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Beklediğiniz ne acaba?
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Bekledigim olursa ftm 2.10 gorursun. Dikkatli olmakta fayda var. ytd
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Evet hocam. Sepette olması gereken bir ürün. Bende tutacağım.
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Hocam , sabah da yazıştık. Olası bir boğada FTM'den çok uçuk rakamlar bekliyorum. Solun hareketlerini yapıyor.100 liraya aldığım solu 130 liraya satmış, bir daha almaya cesaret edememiştim.3 ayda 2500 lira olmuştu . Elimdeki FTM'yi en az 1 yıl tutacağım.
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Hocam dengesiz o adam herkesi engeller. İtibar etmeyin ona
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Sağol un hocam Ecoal efendi görsün diye ne kadar zarar var umutlanır belkide
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Onun için yıldız gerekli
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Hocam ftm şuan hacimli ve 4.5 usd hedefli formasyon oluştu. btc düşerse şayet onuda etkiler . Diğer türlü Allah yardımcın olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Siteye fotoğraflar nasıl atılır bi yardımcı olurmusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Hocam İnanın ftm 580 dolar zarar var 4.100 şohrt gidecek eyer şayet giderse 27 bin para kaybedecem burdan veya tahmin edeceğiniz bir yerden dönme ihtimali varmı ftm nin