Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()amin ecmain. hayırlı geceler dilerim size de
Egeliinci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()Çok sağolun sizinde inş. Allah birinize bin katsın. İyi geceler
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()olsun. şansınız bol olsun yeter ki.
0BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()İnşallah dediğiniz gibi olur. Ben zaten nerde var böyle kaplumbağa hisseler koinler arar bulurum))
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()kaplumbaga gibidir ama tavsanı gececektir :)
0BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()47 tl olarak almıştım. Aslında canımı sıkan düşmesi değil hiç tepki vermiyor gibi geliyor bana
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()tesekkur ederim sagolun
Fadime07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fadime07 ()Gecmis olsun
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()alımınız kactan
0BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()Bekliyecez artık başka çare yokk
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()elbette. sabır muhim inci hanım
1BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()Çok tşkrler. Sanırım beklemek gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()aralık ve mayıs aylarında 7x yapmıs ve 14 dolar görmüş bir majörden bahsettigimizi unutmayalım :) ilk etapta 3.45e kadar rahat gidecektir diye düşünüyorum. 4.50 5.50 seklinde fibo direncleri mevcut. temel anlamda da düşünürsek pek boga yapmadıgını ve bat ile birlikte 2022 yılının coinleri olacaklarını söylemek gerekir. yine de btc bazlı düşünmek bizi her zaman zarardan koruyacaktır. bol şans
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Doğrusun katılıyorum dostum sonuna kadar...
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()cok tesekkur ederim dostum.
lillywater için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
lillywater ()Geçmiş olsun Allah şifa versin
1BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()Ayhan bey iyi akşamlar. Mümkünse eos a bir bakabilirmisiniz. hiç yükselmeyen koin yapmışlar ve onu da ben almışım sanırım ((
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sagol dostum sanada gecmiş olsun. vasiyetini hakedenler hakkında düzenle ve rahatsız olmayı bekleme. son ne zaman gelir bilinmez :)
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Geçmiş olsun Ayhan kadeşim. Bende dün sabah rahatsızlandım. Akşam oldu ama ...
Herşeyin başı sağlık ya. Az kaldı vasiyet yazcaktım :)))
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()keske dün yapışsaydın :) stop unutma! iyidir şükür. 2 gündür raahatsızım işe gidemiyorum. benim gibi huysuz insan da evde olmuyor doğrusu :)
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Yapıştım kuyruğindan dostum 6.780 den :)
Selamlar, nasılsın iyisindir umarım
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()tesekkurler
fthglr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fthglr ()Bereketli olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()alt postta paylaşılan rune usdt de yüzde 10 yakaladık. stop yükselterek yola devam ediyorum. 21 dolar ıgörmeden ve ya stop olmadan vermeyecegim. ytd.