Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gunaydin kardeşim. 4 saatlik kapanışa bakarız. Hatta çoklu kapanislar ve günlük kapanış daha kıymetlidir ve daha emin olmamızı sağlar.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Günaydın yasemin hanım, ons da saat lik, 22,6* üzeri kapanış yaptı diye düşünüyorum, şimdi ikinci hedefe emin adımlarla ilerleme olasılığı var mı? Sizin pencereniz den bakarsak ytd. Olmadan teşekkür ederim
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yok estağfurullah. Izah etmeye çalıştım sadece. Kimseye elim kalkmadı evladım dahil...
KeremErhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KeremErhan ()bir dövmediğin kaldı iyi günler
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet, hatta öncü olarak takip ettigim için Platin onsu, vixi, petrolü, US10 yıllıkları, dolar ı ve dxy yi de paylaşıyorum. Daha doğal ne olabilir ki? İyi günler.
KeremErhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KeremErhan ()gümüş sayfasında Altın 'ın ons'unu paylaşmışsın
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hep öyle yapıyorlar hocam. Kritik zamanlarda:(
Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()En gerilim dolu bekleyiş. Yönünü bilemeden beklemek
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Teşekür ederim hocam iyi aksamlar
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()altın gramın bir ayağı ons bir ayağı dolar dan oluşuyor hocam. Şahsen dolardan dolayı olabileceğini düşünüyorum her 2 yöne de kırılımın. Ama belli de olmaz elbet. Ytd.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bu verdiğiniz gram olarak sadece ons bazlimi yoksa dolar da eşlik edermi. yukari kirarsa 865 ler aşağı kirarsa 711 ler.
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Hmm tamam ablam yarin aksam canlida bulusalim ozman :)) musait olamassam yazarasın diger taraftan :)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Olur abi biz almasakta olur elimzide var az da olsa :)
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yarın akşam canlı var. Hani u. hocanın konuğu vardı. Başka hoca. İzle o dediğin ne ki.. yazıyorum öteden:)
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocamm olsun olsunda biz 822lerden aldik bize yazik degilmi az sabredin biz onlari bi satalim sonra beraber alsak derim olmazmi
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bunu bilmek imkansız.. maalesef izleyerek göreceğiz.
Ay_Çiçeği için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ay_Çiçeği ()Sizce nereye olacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()711 olsunda alalım hatta 680 olsun