Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0438 12:00:30
EUR 36.1018 12:00:30
USD 34.5630 12:00:30
ALTIN ONS $2696.2150 12:00:30

Konu: BTC Haftalık Logaritmik Grafik 10.01.2022

Değerli dostlar,

BTC haftalık grafikte nötr bir bölgede kapattığını sabahta ifade etmiştim ancak btc 'nin haftalık logaritmik grafiği aşağıdaki gibidir ve haftalık grafikte ve Eylül ayından gelen 39573.21$ seviyesinin mevcut olduğunu ve şimdilik bu seviyeye en yakın 39558.70$ seviyesine iğne attığı göze çarpıyor olduğudur.. Logaritmik haftalık destek 38786.65$'dir ve % 0.236 FiB desteği ise 38134.40$ seviyelerini şimdilik takip edeceğiz.. Kırılmadığı sürece ve haftalık kapanışlar yapılmadığı sürece sıkıntı yok ve bu seviyelere ihlallerin ve iğnelerin gelme durumu her daim mevcut ve sözkonusu olasılığıda yüksektir.. Bu seviyelerden dönmesi de ihtimaller dahilindedir.. Dönmezse maalesef o zaman grafiktede gözüken haftalık EMA100 mavi çizgi HO ve haftalık MA100 turuncu seviyelerine doğru gidişatı tetiklemesi şeklinde ilerlemesi beklenilebilir ve takip edeceğiz.. Yukarı yönde ise kısa vadede (42K$-42.5$) bölgesinin üstünde kapanışlar yapması ve gözlemlenebilir olduğunu da yeniden hatırlatmak isterim.. Zararı olanların ise ekrandan bir an önce uzaklaşmasını da altını çize çize özellikle tavsiye eder ve öneririm..

Grafiği okumanın, çözmenin en kolay ve basit yolları vardır aslinda ve herkesin kendine göre geliştirdiği birtakım pratikler vardır, örnek grafikte ki FİB seviyeleri destek ve direnç seviyelerini hareketli ortalamaya göre yakın seviyeler olduğudur.. Kendi stratejinize göre 1-4 saatlik ve günlük/haftalık kapanışları dikkate alabilirsiniz, grafiği az da olsa en azından kimse bağlı kalmamak adına herkesin öğrenmesi gereken önemli hususlardandır.. Tabii ki şuan BTC haftalık grafikte haftalık MA20 kırıldığından itibaren aşağı yönde hareketine devam ediyor olduğu ve bu piyasanın manipüle edilebilir bir piyasa olduğu için long- shortları göz göre göre patlattıkları da görünüyor ve kimse annesinin karnından güçlü biri olarak maalesef doğmuyor.. Çalışıyor, çabalıyor, bilmediğini öğreniyor.. Dış dünya ile olduğu kadar kendi iç dünyasıyla da sıkı bir savaşa giriyor ve sonunda, güçlü olmayı da bir şekilde başarıyor.. Başkalarına yatırım yapmak yerine kendimize yatırım yapmamız çok önemlidir.. Onlardan önce kendimize değer vermemiz gereklidir.. Körü körüne bir şeylerin peşine düşüp çareyi başkalarında aramamak lazım ki.. Unutmayın ki çare sizde ve her zaman sizin içinizde olduğudur..

Para kazanmaktan daha güzel şeylerde var olduğunu unutmayın

BU HAYATTA..

En önemlisi kalp kırmamak gibi..
Birbirinizin kalbini kırmayın bu yalan Dünyada gerçekten hiç ama hiç değmez..

Sevgi ve saygılarımla..
Herkese İyi Akşamlar..

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşk ederim değerli @IMUHTAR58 bu piyasada olanların körü körüne değilde az çok bazı şeyleri bilmesi, araştırması ve az çok demeden okuyup takip etmesi gerektiğini düşünüyorum.. Piyasa yapıcılar tarafından düşünmemiz gerekirse herkesin psikolojisi, aklı ve algısıyla oynanan ve manipüle edilebilir bir piyasada var olmak istiyorsak kuralları, stratejimizi ve sabırla ilerlemek her daim öncelik vermemiz sözkonusu olduğunu uda nutmamalıyız..

Size de bol kazançlar, ve sağlıklı günler dilerim..

IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Hergün detaylı bir analiz yapıp üstüne güzel öğütler veriyorsunuz hakkınız ödenmez elinize emeğinize sağlık güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

4BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Merhaba @hakanım44 ,

Alttaki yorumda daha detaylı bir şekilde verileri sunmuşum az çok inceleyip bakabilirsiniz..

Teknik bizim her daim yol haritamız olmaya devam edecektir, bunu yok saymak mümkün değildir, olamaz da.. Her ne kadar btc 'de şuan temel haberler neticesinde hareket etse de bunu da işin içine dahil etmemiz gerektiğini bilmemiz önemlidir.. Şuan bazı teknik veriler çerçevesinde hareket etmese de haber akışları ve 2 aydır süren düşüş trendinin devam ediyor olduğu, günlükte &haftalıkta& aylıkta nötr bir durumda olsa da, uzun vadede trendin hala korunduğu açıkça ortadadır..

Örnek verecek olursak şayet, en basit yolu ve BTC'nin günlük grafiğine bir bakın ve RSI'nin şu an uzun vadeli trend çizgisi ve noktasını korumaya devam ettiği, 2021 yılındaki büyük düşüşte bile 28.600$'da bile tutunmaya devam etmiş olduğudur.. Şuan önemli olan benimde dün ifade ettiğim gibi haftalık logarithmic destek seviyesi 38786.85$ ve % 0.236 FiB seviyesi olan 38134.40$ bu seviyelere doğru gelmesi bile iğneler atması ve İhlaller çerçevesinde ve özellikle bu seviyelerin altında haftalık kapanışlar yapılmaması şimdilik önemlidir..

Cumartesi günü zaten attığım grafiktede 39573.21$ seviyesinden bahsetmiştim nereye dokundu dün 38558.70$ seviyesine ve eğer ki belirttiğim seviyeler kırılırsa maalesef aşağı yönde hareketine devam etmesi ve öncelikle haftalık EMA100 - haftalık MA100 seviyeleri bile hedefe girecektir.. Şimdilik yukarı yönde öncelikle 42K$ - 42.5K$'in üstünde riske girmek istemeyenler bekleyebilir.. Risk almak isteyenler dün parçalı/kademeli bile olsa 40517.05$ ve daha altında riske girmişlerdir diye düşünüyorum.. Şu an benim beklentim yukarı yönde olsa da BTC henüz kararını vermedi ve kısacası düz hesap 38K$ altı kapanış her şeyi bitirebilir ve uzun süre bekletmesi dahi sözkonusu olabilir..

Özellikle Çarşamba günü ABD Federal Rezerv tarafından yapılan açıklamalar bile destek noktasını ziyaret edebilir iğneler gelebilir.. Böyle bir durumda özellikle 38K$'in altında haftalık kapanış yapılırsa BTC'de uzun bir ayı piyasası başlayabilir bu yüzden temel haberleri de yakinen takip etmemiz sözkonusu olsun bilginize..
Bol kazançlar..

1BeğenmedimŞikayet

Hamarat ()

Hocam ben zararda deilim az çok teknik olarakta bakıp ona göre stratejimi belirliyorum güzel kar verenleri satmıştım şimdide düştükçe alımlarımı yapıyorum :) gerçekten sabır çok önemli katılıyorum size

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İnsan_kaynakları ()

Elinize sağlık üstadım, çok teşekkür ederim..

1BeğenmedimŞikayet

durgunates23 ()

Allah razı olsun hocam sizden.

1BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Çok teşekkür ederim hocam.
Yine çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz. Hem analiz hemde huzur verici paylaşımlar.
Tekrardan teşekkür ederiz...

4BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

btc bu piyasanın kralı ve her türlü piyasanın kaderini maalesef kendi belirliyor diyebiliriz ve BTC bir düşer aksırır, hapşurur altlar adeta zatürre olur ölürler.. Bizler piyasadaki haberleri olduğu gibi ve bazen dümdüz okuruz ve her haberin aslında belli bir plana hizmet ediyor olduğunu bilmek yeterlidir sanırım.. Kimilerine mal sattırır, kimilerinin de ellerindekini almak için her zaman hep bir senaryoları hazırdır kenarda bekliyordur..

Görüneni değil görünmeyeni gördüğümüz zaman kazanma şansımızın artacak olduğunu unutmamak ve bu işin 1. kuralı sabır olduğunu yeniden üstüne basa basa hatırlatmak isterim..

Onun için öncelikle stratejimize ve vademize göre stop- loss özellikle riske atmayacağımız bir meblağ varsa kullanmamız stratejimize bağlı kalarak her zaman fayda sağlayacaktır.. Uzun uzun yazsamda araştırma gözlem yapmamız senin için, sizin için fayda sağlayacaktır dostlar bol kazançlar..

@RXZ5K2 @durgunates23 ..

Hamarat için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hamarat ()

@CoDeX©ok haklısınız hocam bilgi olmayınca birde sabırsızlık eklenince insanlar panikliyor inş zararda olan herkes çıkar bu girdaptan

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam yine fevkaladeninfevkinde bir yorum ve paylaşım yapmışsınız

Sabrı doğruyu tavsiye edenlere Selam olsun

1BeğenmedimŞikayet

durgunates23 ()

Emeğine sağlık kardeşim..

1BeğenmedimŞikayet

Cenker04 ()

Hocam sepeti bozdum ful axs aldım degerlendirirmisin

8BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşkler değerli dostlar,

@Denizcek @Adaletsiz ,

İnsanları bazen hiç ama hiç anlayamazsınız.. Çünkü edindiği bilgilerden dolayı hava atanın, öncelikle taşıdığı altın semerle ve övünen merkepten hiç ama hiç farkı yoktur.. Neden 1, 2 şey öğrenince ve dikkat çekince küçük ve büyük dağları adeta ben yarattım moduna girilir ki bunu anlamak inan ki çok ama çok güç değerli dostlar.. Belki bir nefes sonrası yoksunuz, yokuz ve o kadar çok eminler ki hele hele crypto piyasasında ve 2 dk. sonra ne olur ne biter ne olup ne olmayacağını bilemeyiz.. Enteresan ve gerçekten şaşırılacak bu durumlar yıllardır hiç bitmedi ve özellikle bu piyasada hiç bitmeyecektir de..

İnsanlar ayıyı/boğayı artık o kadar saplantı haline getirmişler ki en ufak yükselişte bile boğa geldi ve tüm bakiye ile giriş yapar, en ufak düşüşte aha ayı geldi korkusuyla da panik satışı yaparlar ve yaptırırlar..

Dalgalanmalardan yararlanın, bunlar sizin avantajınız olacaktır..

Dostlar burası crypto bu tür dalgalanmalar hep vardı ve hep olacaktır da ister teknik ister temel haber diye belirtin.. Önceliğimiz tabii ki para kazanmak olacak ama, sürekli işlemde olmak işlem yapmak ve birşeyler almak zorunda kendinizi illa ki mecbur hissetmeyin, hissettirmeyin.. Nakitte kaldığınız zaman rahatsızlık duymak yerine, doğru alım yerlerinizi parçalı/kademeli alımlar şeklinde belirleyip pusuda beklemek gerektiğini her daim bilmeniz çok önemlidir.. Sonuçta hiçbir şeyin henüz uçtuğu ve de kaçtığı yok..

Kripto borsalarında önemli ve takip edilmesi gerekenler öncelikle;
Piyasanın psikolojisi gibi..
Haber takibi gibi..
Teknik veriler gibi..
Kasa yönetimi ve hacimsel veriler gibi..
Kendi psikolojiniz gibi..
Genel Dünya geneli ekonomik verileri gibi..
Teknik analiz grafik paylaşımları gibi v. s vs..

Teknik analiz sizin her zaman yol haritanızdır ve stratejinize bağlı sadık kalmanız her daim sözkonusu olsun dostlar..

İyi Akşamlar..

Denizcek için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Adaletsiz ()

emeğine sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

Denizcek ()

Emeğinize sağlık. Ekonomik düzende hayatı yaşamayı unuttuk... Halimize çok şükür yine de

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum