Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
burcu666 ()Hoca olduğumu kim söyledi:)) ne komiksiniz ya :)
Furkanusta3334 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
burcu666 ()Bende yüklü sayılır cake var stake için 12 den başladım toplamaya şuan apr %60 pancake swap ta ordan gelenleri yine orda coin kazanmak için kullanmayı düşünüyorum. USD yüksek malesef USD geliri edinip gelenle ufak ufak toplamak lazım hepsini almaya bütçe yetmiyor:) global kullanıyorsaniz liquidity swap veya bazı coinlerin staking i var ama şuan kitlemek uzun vade sıkıntı tepkide satılır bence.
Berat_halil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Hot sinmazda dedi bende var biraz ondan ekliyecem btt aldım sattım yine Alacam bakalım piyasa 40 altına gelirse. Pazartesi nakit ekleyip hepsiyle Alaçam bekliyecem artık yapacak bişey yok :)
burcu666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
burcu666 ()Bende xrp var ikisi genelde ayni takılıyor diye az miktar xlm almıştım.
gemci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
burcu666 ()Çok uzun vade tutugum eth :) shiba doge xrp bunların hepsi anını bekler bir gece ansızın gelir :) matic, biraz one vardı viper zamanından kalan kilit beklemeden çıkmıştım reef. Piyasa bekliyorum dönüş emaresi gelirse hot btt rvn alcam.
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Reef gider diyorsun yani :) ekleme yaparız canın sağolsun
0BeğenmedimŞikayet
gemci ()xlm de çok fazla akümüle oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
burcu666 ()Rvn geçen sene 10x ten fazla yaptı sonra yatayda patlama yakın ben reef den de bekliyorum. Uzun süre akumule olanın tepkisini bilirsin:))
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Sende hangi coinler var ben ftm mana çok iyi bı atak yapacak diyorum 2022 birde ada benim tahminim tabi ytd bende şuan ada var diğerlerinide almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Rvn atak yapmazmi diyorsun :)
0BeğenmedimŞikayet
burcu666 ()Paradatordan sonra kimseye faydası olmadı ama ekip çalışıyor holochain bencede dikkat çekicek. Geçen sene harmonye bakan yoktu one gösterdi:))
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()İnşallah hayırlısı
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Aynen düşerse ekleme yap bu yıl para kazanıcaz
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Bu yıl içinde büyük atak yapacaktır Al biraz bulunsun
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Hatta düşerse toplamaya devam ya vezir oluruz yada rezil :)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Ama bu işinde büyük atak yapıcam sepette bulunmasında fayda var
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()O zaman bekleyeceğiz başka çare yok
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bu hot düşerken btcnin kuyrugu ama btc çıkarken aynı tepkiyi vermeyenlerden sinir oldum bu coine
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Şuan atak yapma şanşı yok btc burda iken balina Dalmaz öncelikle btc nin güvenli bölgeye çıkması lazım
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Sinmaz sinmaz rvn bı atak yaparmi gittikçe gitti
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Şuan dibin dibinde inşallah orta vade kazandıracak
İlyas_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlyas_usta ()Mahvetti bu meret