Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Ronis ()Hocam satış hedefiniz nedir acaba
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Ben bugün almadım cuma günü aldım
green_banddd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
green_banddd ()Kaçtan aldınız hocam bugün
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_35 ()Zoru severiz soylediklerim ilave olanlar dahası var:)Çok teşekkür ederim anladım.
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Helallale baskan
3BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Trade etmiyorsanız, ki şu makaslar ile yapmak çok zor.
800-900 ve altındaki her seviye bana göre orta uzun vade de iyi bir yatırım.
Profilimde ''Kişisel Görüş ve Yorumlar'' kısmında Gram altın ın ana hedefini belirttim..
Deniz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_35 ()Hocam iyi haftalar bir sorum olacak elimdekiler gram fiziki kuyumculardada makas oluyor sizin hedef 852 ben 870 leri beklesem sizde yine bi yorum yaparmisiniz devami ile ilgili uygun olur mu
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Benim beklentim yukarı yönlü.
ENG_Hmz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ENG_Hmz ()Hocam kolay gelsin. Bu hafta itibari ile Altın tahmininiz nedir. Çok sıkıştı. yukarı yönde ilerler mi.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Neden ki grami suan sürükleyen dolar
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Yani böyle bir durumda en iyisi ortalama almak doğru
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Önemi yok kaç ile kapattiginin, yol haritası belli.. kur yorumu yapmak istemiyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yol aslinda ben sorunun doğru cevabıni yazdim
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Her birinin teknik grafiklerindeki mumlara bak ustad bazıları saat 12 den sonraki mumlari almıyor verisi kesilmiş oluyor kimisi de kim d 1.00 de bitiyor dogru olan 1 de mum kapanışı olmalı
0BeğenmedimŞikayet
Bilemedimnedesem ()Banka size kaça bozuyorsa veya kaçtan satıyorsa sizin için o fiyat gerçeğin ta kendisidir:)))
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Tam ben yazacaktım beni geçtiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
Buğra_Eylül ()Alttan 2inci olsun, en yüksek o gösteriyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_sarışın ()Sec birini kafana göre takıl:))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ortalamasini alacağız