Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Bakalım düşecek mi))
Berat_halil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Sattım dedim sabah :) bidaha düşerse alıp bekleyecem rvn de güzel ondan da Alacam
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()İyi beklet chz çıkacak
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Çıktı yav ben Altan yakaladım btc düşünce aldım :)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Chz çok çıkmadı
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Bende dün sattım uçtu geri chz aldım sabah stop vardı satmış dedim düşerse alırım hepsi gitti :)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Yok ya ıcp sattım dahada çıktı
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Sendemi aldın rvn
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Sattım daha çıktı bu
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()İlgileneceğim
Bozkırın_Tezenesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkırın_Tezenesi ()Mustafa hocam merhaba yazmıstım ama düsmedi galiba öncelikle emeğinize sağlık. Allah razı olsun Birde link e bakabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Inşallah teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Chz de değişen birsey yok. Teknik hazir. Sadece ateslenmesi gerekiyor
Garantina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Siyah hat kırılıp uzerinde tutunabilirse orta vadede o hedef gelecektir.
Fadime07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fadime07 ()Ilk rnv 1 dolar bayrak hedefi verdinizizde almistim daha bekliyorum sabirla ins gelir
1BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Hocam chz :(
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Sağolasın abi Tutmaya devam rvn beklentim büyük bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()232 sathosi destek. Uzerinde kaldığı sürece pozitif. 331 e kadar yolu açılır , 331 seviyesi karar bolgesi!
Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Teşekkürler :))