Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0425 13:41:03
EUR 36.0739 13:41:03
USD 34.5786 13:41:03
ALTIN ONS $2706.4450 13:41:03

Grafiği gönderen: calculator

⭐⭐calculator ()
Dolar

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

şimdilik görünen o şekilde ama malum bizim ülkemizde her an her şey olabiliyor.

Volkan1907ist için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Volkan1907ist ()

Evet ustad bütün cizelgelerde dediginizi destekliyor 12.25 ve alt hedef oleyse ytd

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Volkan1907ist devamı altta

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Volkan1907ist grafiklerin yorumu alttadır

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Volkan1907ist alt yorum grafikleri

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

tsklr.
ustat .
takipteyiz
")

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Gann kimdir? gann analizi nedir? Döngüler nedir? profilime yazdım detaylı olarak. Temel analizle ilgilenmeyi uzun zamandır bıraktım çünkü temel analiz sadece döngülerimi çalıştırır.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Alt yoruma ay ve mevsim döngülerine inanmayanlar için bir indikatör önermiş olayım
''AYIN EVRELERİ'' adındaki indikatörü istediğini yatırım aracına atıp kontrol edebilirsiniz.

2BeğenmedimŞikayet

calculator ()

13,56 önemli yer. Döngüsel boxın pivotu da diyebiliriz , merkezi de diyebiliriz. Bu değerin üstü boğa altı ayı da diyebiliriz. 13,56 kırılmadıkça 11,90 potada olacaktır. 2 Ocak ay döngüsüdür ve yeni aydır. Fiyatlar yeni ayda tepe yapar ( iki gün önce 2 gün sonra etki alanıdır yani 4 ocak a kadar tepesini yapmış olacak belki de cuma yaptı 31 aralık-4 ocak etki süresi). Bir yerin tepe olması için sonrasında düşüş gelmeli.
Bunları ben demiyorum gann analizi söylüyor.

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Arthur0 ()

Sayın hocam 11,90 lar test edildiğinde parçalı alım önerir misiniz ? Çünkü bu saatten sonra dediğiniz gibi 10,5 altı belki 11 altı bile zor gözüküyor

0BeğenmedimŞikayet

Taner0765 ()

Geçen günkü desteğiniz için teşekkür ediyorum. Yarın dananın kuyruğunun kesileceği gün dediğim gibi ben geri çekilme bekliyorum ve o geri çekilme alım fırsatı verecektir.

Lord_of_the_Moneys için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

ustat bu cekilme. bu hafta olur mu peki
")

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

21 Aralık gann mevsim döngüsü olduğunu ve 19 aralık ay döngüsü ile çakıştığını fiyatların 17-21 aralık aarsında trendlerinin değişeceğini eski mesajlarımda bulabilirsiniz.
Peki ne oldu bu tarihlerde
1. B- i- s- tteki arkadaşları uyarmıştım perşembe his- selerden çıkacağımı belirtmiştim. Cuma günü b- i- s- t yani 17 Aralıktan beri düşüşte
2.21 Aralık dolar gördük
3. Dolara bağlı olarak emtia da düştü.

0BeğenmedimŞikayet

Lord_of_the_Moneys ()

Teşekkür ederiz.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

6,93-20,10 Tl arası destek dirençleri 2 ay kadar önce atmıştım takip edenler bilir.
Bu arada bir fiyatın hiç görmediği dip ve tepelerin nasıl tespit edildiğini profilimde paylaştım ilgilenenler için

4BeğenmedimŞikayet

calculator ()

2. Grafiğimizde 13,56 döngüsel destek direncimizdir ve merkez direnç konumundadır. Bu bölge aşılırsa 14,65-14,95 zaman direnci karşımıza çıkacaktır lakin 13,56 tek seferde aşılacağını düşünmüyorum. Bu değerden tekrar dönüş gelecektir.
3. Grafiğimizde 13,56 geçilemediği takdirde 11,90 hedefi olacaktır. 11,34 ihtimaller arasına girecektir.
4. Grafiğimizde 13,07-13,56 arz talep bölgesi aşılamaz ise (13,56 aynı zamanda box merkez direnci) 12,66-12,53 bölgesi buranın krılımı halinde 12,09-11,95 ve devamında 11,72-11,49 hedefleri olur.
VELHASIL 13,56 tek seferde aşılamayacak 11,90 en azından test edilecektir diye düşünüyorum buranın kırılması halinde 11,34 bile gelebilir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum