Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Bende terim kelime yeni birsey sandim:)herseydrn birsey ariyorum tsk.
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Tamamdir ustad cok sagolasin sorum olursa yine yazarim sana emegine saglik.
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Tlm ve avax. Kontrol et hocam. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Oyle yazcaktim klavyeden oldu:)
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Merhaba oype nedir istediniz
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Tmdir ustad ben yeniyim btc vs almadim ama teknik bilgim var lakin kripto islerine girmedim al sat yapicam ama alt koinlerden onerin varmi ustad takip edeyim tavsiye edecegin varmidir
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Pozitif durum yok hocam. Belirsizlik var. Ne düşüyor ne çıkıyor. Aslında tam altcoinler için fırsat bu.
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Şu an alınacak başka coin varmı bilmiyorum. Karar senin. Yatırım tavsiyesi değildir
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Ustad btcusd icin ne diyorsun suan dusus devam ediyor ben oype okudum sence?
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Sende al sonra matic gibi arkasından bakarsın :)
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Bende 50 usd maliyetli avax var. Formasyona göre hamle yapıyorum. Son kurşunu 125 usd atacam
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Düzelte düzelte geliyor
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Ful almak için biraz gecikmedin mi 100 dolar tam yeriydi